![]() |
#11 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Sanırım arkadaşlar seyyar şamandıralı takımdan bahsediyorlar ben daha önce bir çizim yapmıştım ayrıntılı sizlerle paylaşmak isterim bu sayede ilk paylaşımımı yapmış olurum
SEYYAR ŞAMANDIRALI TAKIM ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
gercekten güzel bilgiler. yanliz bir sey eklemek istedim sekilde samandira ile firdöndünün arasina kücük plastik boncuk takilirsa daha iyi olur. sebebine gelince cok kücük olan bazi firdöndüler samardinanin deligine girip sikisabiliyor buda dogal olarak misanin asagiya inmesini engelliyor saygilar
![]() |
![]() |
#13 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar ben balıkçılığa daha yeni başladığım için her şeyi bilmiyorum ben şamandırayı nasıl sabitlerim yardım edermisiniz yardım ederseniz çok sewinirim
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
senin şamandra bahsine gelince yukarıda açıklama var.. alacagın şamandranın ortasındaki çubugu çıkart makineden gelen misinayı içinden geçir ve çubugu tekrar tak..çobuk misinayı sıkıştracaktır. ve mantarı istediğin seviyede tutarsın.. |
|||
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Avlanmasını en çok sevdiğim sistemdir. Bilgiler için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() paylasımın ıcın tesekkurler emegıne saglık
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Şamandıralar | balıkcı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 26 | 21-06-2006 11:17 |