Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER

TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında...

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 04-12-2005, 01:33   #11
aserkansatı
Guest

Görünüşte Kaba Gibi Görünsede Bu Kadar Ustaca Ve Ince Espriyi Herhalde Bu Siteye üye Olan Herkes Anlayacak Seviyededir :d

Anlayanlar anlamayanlara anlatsın...
  Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 06-12-2005, 18:46   #12
aserkansatı
Guest

Burada benim POSEİDONa yazdığım bir cevap vardı ama adminimiz silmiş.Oysa Poseidonun mesajı gibi kimseyi aptallıkla itham etmeyen bir yazıydı.Sadece durumu açıklıyordu...
Ne gerekçeyle silindiğini merak ediyorum açıkçası...

Bu mesaj en son " 06-12-2005 " tarihinde saat 18:58 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir....
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-12-2005, 20:10   #13
levrek
Kurucu Üye

levrek kullanıcısının avatarı

Alıntı:
POSEIDON tafarından gönderildi
Erol Bey Ellerinize Sağlik Cidden Muhteşem Bir Karikatür Bu, Kim Düşünüp çizmişse Bravo , Bizede Okuma Firsati Sunduğunuz Için Sizede Bravo.
Görünüşte Kaba Gibi Görünsede Bu Kadar Ustaca Ve Ince Espriyi Herhalde Bu Siteye üye Olan Herkes Anlayacak Seviyededir :d
Bunun Anlamida çok Ama çok Açiktir, Günlük Hayatimizda Işini çok Iyi Yapanlara Bulaşan Insanları, ""Daha Dünün çocuklari"" Iki Laf Ile Bozmaya çalişirlar Ve Işini Mükemmel Yapan Insan """"Bilgeliğinden"""" Dolayi "gik" Ini çikartamaz Ama Bununda Bir Siniri Vardir Ve Tam da Işte O Anda çikartilip Gösterilmesi Gereken Bir Karikatürdür bu.Benim Göstermem Gereken Birisi Var , Tekrar Teşekkürler...
Sevgili Arkadaşlar,
Bu karikatür kendi içinde bir sürü polemiğe yol açtı zannedersem,poseidonun yazısında

Alıntı:
aserkansatı tafarından gönderildi
Burada benim POSEİDONa yazdığım bir cevap vardı ama adminimiz silmiş.Oysa Poseidonun mesajı gibi kimseyi aptallıkla itham etmeyen bir yazıydı.Sadece durumu açıklıyordu...
Ne gerekçeyle silindiğini merak ediyorum açıkçası...
Seko nun, cevabında dediği gibi poseidonun kimseyi aptallıkla itham ettiğini düşünmüyorum,hemen altında zaten kendisi gerekçesini de açıklamış ve de karikatürü göstermeye gitmiş,yani bizlerle bir alakası yok anladığım kadarıyla.
Netekim bazı arkadaşlarımızda karikatürün kendilerinde uyandırdığı düşüncelere göre yorumlayıp fikirlerini yazmışlar.Bunu yaparlarkende zannetmiyorum ki bizlerden birini hedef alsınlar.

Bu karikatürün bizde tatlı bir gülümseme uyandırmasını istemiştim,lakin tam tersi bir durum oluştu,bundan dolayı herkesten kendi adıma özür dilerim,şayet mod larımız isterlerse bu bölümü silsinler derim,fakat imalı takışmaların diğer bölümlerde devam edeceğinden hiç bir kuşkum yok,neyi paylaşamadığımızı anlayan varsa lütfen bana da söylesin,burası balıkçılık konusunda bilgilerimizi ve fikirlerimizi paylaştığımız bir forum nihayetinde.
Elbette herkesi sevmek zorunda değiliz,anlaşabildiğimiz insanlar olduğu gibi anlaşamadıklarımızda vardır ,ama bunu kırıcı bir dille ifade etmenin bir yararı yoktur kanaatindeyim,sevgilerimle

Erol ERDOĞAN 1966

Hepimiz birer gölgeyiz aslında…
Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz…
Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır)
levrek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları