![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() Görünüşte Kaba Gibi Görünsede Bu Kadar Ustaca Ve Ince Espriyi Herhalde Bu Siteye üye Olan Herkes Anlayacak Seviyededir :d
![]() ![]() ![]() Anlayanlar anlamayanlara anlatsın... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() Burada benim POSEİDONa yazdığım bir cevap vardı ama adminimiz silmiş.Oysa Poseidonun mesajı gibi kimseyi aptallıkla itham etmeyen bir yazıydı.Sadece durumu açıklıyordu...
Ne gerekçeyle silindiğini merak ediyorum açıkçası... Bu mesaj en son " 06-12-2005 " tarihinde saat 18:58 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#13 | |||||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu karikatür kendi içinde bir sürü polemiğe yol açtı zannedersem,poseidonun yazısında Alıntı:
Netekim bazı arkadaşlarımızda karikatürün kendilerinde uyandırdığı düşüncelere göre yorumlayıp fikirlerini yazmışlar.Bunu yaparlarkende zannetmiyorum ki bizlerden birini hedef alsınlar. Bu karikatürün bizde tatlı bir gülümseme uyandırmasını istemiştim,lakin tam tersi bir durum oluştu,bundan dolayı herkesten kendi adıma özür dilerim,şayet mod larımız isterlerse bu bölümü silsinler derim,fakat imalı takışmaların diğer bölümlerde devam edeceğinden hiç bir kuşkum yok,neyi paylaşamadığımızı anlayan varsa lütfen bana da söylesin,burası balıkçılık konusunda bilgilerimizi ve fikirlerimizi paylaştığımız bir forum nihayetinde. Elbette herkesi sevmek zorunda değiliz,anlaşabildiğimiz insanlar olduğu gibi anlaşamadıklarımızda vardır ,ama bunu kırıcı bir dille ifade etmenin bir yararı yoktur kanaatindeyim,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
KISA GÜNÜN BEREKETİ (Adalar 2) | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 15 | 21-12-2009 17:28 |
bu günün raporu | phvedat | DENİZ AVI KARADAN | 12 | 06-12-2008 20:49 |