|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() ya erol abiye kanım extra kaynamıştı zaten...demen oradan öyle olmuş
![]() herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim... çok mutlu oldum...herkese huzurlu bi yaşam dilerim... erol abi... hayatımda ilk kez doğum günümde bi dostun doğum gününü kutlama fırsatı buldum... doğum günün kutlu olsun, huzurlu bi yaşam ve bu yaşamda oltana kılıç balıkları, akyalar ve bilumum iri balıklar rastgelsin... ![]() rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() erol ve dogan beyler.. doğum gününüz kutlu olsum. sevdiklerinizle beraber nice doğum günü kutlamaları dilerim..
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan
|
![]() erol ve doğan hocalarım nice mutlu ve uzun senelere inşallah doğum günleriniz kutlu olsun...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Her ikizinde dogumgünükutlu olsun ....Mutluluklar
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
![]() Sevgili arkadaşlarım,her ikinizinde doğum günü kutlu olsun...Sevdikleriniz ile birlikte sağlıcakla nice yıllara.....
|
||
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Erol ve Doğan kardeşlerimin doğum günlerini kutluyor ve sağlık mutluluk dolu nice yıllar diliyorum.
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim,Doğan cım seninde doğum günün kutlu olsun,ayrıca hepinize nice mutlu,sağlıklı yıllar dilerim,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Amanın Cumartesi giremedik siteye kaçırmışım partiyi
![]() Erol Abicim sana 41 kere maşallah diyorum, daha nice mutlu yaşlara ![]() Doğancım senin de doğum gününü kutluyorum, uzun ve mutlu bir ömür diliyorum ![]()
![]() |
![]() |
#19 | ||
Guest
|
![]() Erol yaşlandı yalnız arkadaşlar...Kırk bir... Yaşlandı yaşlandı...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() doğum günleriniz kutlu oltanız balık dolu olsun rastgele
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Doğum Gününüz Kutlu Olsun | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 08-08-2006 09:00 |
Doğum Gününüz Kutlu Olsun.... | rüzgar2 | Tanışma | 3 | 30-12-2005 04:06 |