|
Su Ürünleri Su ürünleriyle ilgili araştırmalar ve teknik bilgiler. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar, bu çipura denizlerden tutulduğuna göre, dışardan yavru alınmadan üretilemez mi?
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Öncelikle imza kısmını doldurursanız sizi tanımış oluruz. Hitapta kusur etmemiş oluruz böylece. Soruya gelince çiporalar denizden tutulurmuş eskiden belki hala ilkel çiftlikler tutuyordur bilemiyorum ama anaç balıklardan üretim yapılıyor çoğunlukla.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tabiki üretilir.Ama zaman kaybi daha cok para kaybettirir.Cupra cok talep alan bir tür...Yavrulatiliyor ama o zaman icinde disardan da yavru aliniyor.AB ülkeleri Cupra ve Levregi genelde Yunanistan'dan aliyor.Yunanistanda talebe tam karsilik veremedigi icin bize yavru verip bizden balik aliyor ve böylelikle ithalat cereyan ediyor...
Dalgalardir evimiz Yosun kokar tenimiz Enginlere bin selam BIZ DENIZCIYIZ Cumhur 1980 Berlin Bu mesaj en son " 31-07-2007 " tarihinde saat 09:24 itibariyle freediver tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() teşekkürler
ben sitede daha yeniyim. yarım saat önce üye oldum. hulusi üstündağ 1943 izmir-buca |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet bende çiftliklerin çupra anaçlarıyla üretim yaptığını çok kez duymuştum ve gerçektir..Hatta bazen üretimi yaptıktan sonra denize bile salan çiftlikler var popülasyonu biraz olsun yükseltmek istiyenler..
Her çiftliğin ürettiği balıkların belli bir bölümünü salmalarını yasal bir şekilde istemek aslında çiftiklerin yaptığı kirlilikten dolayı azalan popülasyonu tekrardan yukarıya çekebilir. Bu ara kafam çok çalışıyo yav nedense ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Bucadan Hulusi hocam merhaba hoşgeldin çok güzel bir ortama düştün
arada bir kemeraltı toplantılarınada gelirsin artık. kolay gelsin |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Organizatör
|
![]() Hulusi abi hoş geldin... sevfalar getirdinizz.sizde anlatılacak sergilenebilecek çok anı vardır değil mi ?
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hulisi abi aramıza hoşgeldin.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çipura avı bilgileri | iskorpit | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 19 | 05-11-2012 23:48 |
çipura avlarım | salimokcu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 29-12-2009 17:55 |
Çipura Avı | social | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 29-01-2008 08:40 |
çipura | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 05-03-2006 01:45 |