|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() beyler yazmışsınız güzel ama ben kendimi bildim bileli bu yengeç silifke bölgesinde bol bol vardır ve pavurya ile alakası yoktur
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() o yengecler benim bune kadar yedigim en lezzetli deniz mahsulleriydi.diyebilirim. bir grup arkadas bundan yaklasık 3-4 sene once tekneyle balık avlarken iztuzunun iç tarafında baya tutmustus. yanzlız dikkat edilmeli o yengecler kolayca bir insan elini parcalayabiliyor. ayrıca bir tavsiye yengeclerin kabugunu biraz guneste bekletirseni cok degisik renkler meydana geliyor be guzel bir sus eşyası oluyor.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arif imzanda bulunan " Survey Engineer " olayini anlyamadim!!!!
Kardesim birak bu asagilik kompleksini ...Oraya adam gibi kendi ana dilinde yazsan n'olur yani... Sonucta oraya 82 dilde de yazsan sen sadece bir harita mühendisisin ve senin gibilerden ve senden cok daha iyilerden Tükiye de binlerce var.Ingilizce yazmis olman sana hicbir akademik ya da sosyolojik bir ünvan kazandirmaz...Bilakis millet sadece güler Lütfen bu yabanci hayranligini birakalim özümüzden ayrilmiyalim.
Dalgalardir evimiz Yosun kokar tenimiz Enginlere bin selam BIZ DENIZCIYIZ Cumhur 1980 Berlin Bu mesaj en son " 23-08-2007 " tarihinde saat 06:38 itibariyle freediver tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Arif Arkadasimiz dogru söyler , bu mavi yengec pavurya degildir . buyrun bu altdaki linke bir göz atalim . [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] selamlar
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() abı valla yengeç çirkin olsada ben mavi rengini çok severim ondan yengeç de güzel saygılar sevgiler rastgelsin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() arşivimi biraz karıştırdım ve avladığımız yengeçleri buldum
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Oğuz abi deadliest catch olmuş aynı discovery belgeseli gibi
![]()
![]() |
![]() |
#18 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
o gördüğün yengeç bir arkadaşın dikkatsizliği nedeniyle elini kotu biçimde yaraladı benimde oltamı kesti yok boyle bişey ya jilet gibiydi. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() arif arkadaşım haklı kimseye hakaret etmeye hakkın yok o kadar türkçeye meraklıysan neden freediver yerine türkçe kullanmıyorsun cumhur efendi
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yengeç yakalanması... | ykmk | Yengeç | 38 | 23-11-2012 15:46 |
Böcek, istakoz ve mavi yengeç avcılığına ait yasaklar Madde:28 | MAVİ FENER | Resmi Avcılık Duyuruları | 1 | 20-02-2010 18:42 |
Yengeç | Anıl ÜNALAN | Yengeç | 18 | 09-12-2007 15:14 |
Mavi Av | Taygun KOCABIYIK | Su Altı Avcılığı Dökümanları | 0 | 30-08-2005 19:50 |