![]() |
#21 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhabalar,
balikci arkadaslar,su anda piyasada cok cesitli makinalar var.Ama hepsininde imal yeri Cin,Taiwan,Kore v.s.Zaten orjinalini almak cok zor oldugu gibi bulmak daha zor.Benim kullandigim makinalarin cogu d.a.m marka.Ama sizlere shimano,daiwa gibi japon patentli makinalari tavsiye ederim.Piyasanin en iyileri.Selamlar. -------------------------------- MISTAN BAYER 1949/KUTAHYA. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Teşekkürler.Saygılar.. Rastgelsin..
![]() |
![]() |
#23 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() CORMORAN SEACOR Big Boss 8Pi Makina yı tavsiye ederim pahallı olabilir ama süper makine arkadaşımda var 7-8 gündür kullanıyoruz türkiyedeki fiatı en ucuz 252 ytl malesef arkadaşım bu fiattan aldı,ama almanyadaki fiatı 100 euro 2 tane sipariş ettim sunat 4-5 gibi gelecek, ben daha evvelde daiwa nın AMG 9050 SİNİ KULLANDIM YAKLAŞIK 14 SENELİK MAKİNE FAZLASI VAR EKSİĞİ YOK hala daha canavar gibi 5 LİRA FAZLA OLSUN DAİWA OLSUN DERİM,,,
HERKESE RASTGELSİN.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bana göre iyi bir makinede olması gereken özellikler şunlardır.
Dişlilerin ve sonsuz vidalı milinin oksitlenmeye karşı dayanıklı ve sağlam alaşımlı olmalı, gövdenin grafit veya aleminyum olması önemli değil ama cevirme kolu mutlaka metal ve ortalama 3 rulmanlı (çevirme kolu ekseni, sonsuzvidalı mil ve kafada olmak üzere) olması yeterli. Bu saydığım özeliklere sahip her boyutta bircok markanın cok farklı fiyatlarda ürünleri var seçim size kalmiş. Ayrıca şu konuya acıklık getirmek istiyorum tayvan, malezya , cin malı makinelerin sahte ikinci kalite olduğu gibi bir inanış var, bu tamamen işçilik masrafını düşürmek için imalatlar bü ülkelerde yapılmaktadır.Marka sahibi bir firma aynı modelde iki farklı kalitede malı piyasaya sürmesi söz konusu olamaz. (Örnek olarak biz fransaya ayit olan renault marka arabalar üretiyoruz, bizim üretiğimiz arabalar düşük kalite arabalar mı?)
![]() |
![]() |
#25 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Merhaba ben bu yukarıdakı urunden almak ıstıyorum Almanyadan getırtebılırım.At-Çek için tavsıe edermisiniz veya izmir'de bulabılecegım hafif ve saglam makıne tavsıyenız varmı acaba.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Makina Tercihi | oltacı hasan | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 1 | 29-11-2009 01:51 |
at çek için makina??? | ilhanmania | AT-ÇEK | 27 | 14-05-2008 11:10 |
dam kamış ve makina | cevat2 | Malzemeler ve Bakımları | 7 | 14-08-2007 17:14 |
Hangi Makina | ilhan | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 145 | 17-03-2007 11:46 |