![]() |
#11 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() imbat kardeşim sana bu şekilde hitap etmemin sakıncası yoktur herhalde ilgine ve alakana çok teşekkür ederim içden samimi dostluklar dileğiyle selamlar
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() imbat ekranın sol köşesinde önceleri balıkcı ömer oltacı yazıyordu şimdi balıkcı ömer çımacı yazıyor bir yanlışlıkmı var yoksa terfimi ettik (şaka)? banaaçıklaya birmisin biliyorsun ben internet ve bigisayarın acemisiyim sağlıcakla kal.
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() imbat ekranın sol köşesinde önceleri balıkcı ömer oltacı yazıyordu şimdi balıkcı ömer çımacı yazıyor bir yanlışlıkmı var yoksa terfimi ettik (şaka)? banaaçıklaya birmisin biliyorsun ben internet ve bigisayarın acemisiyim sağlıcakla kal.
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Evet Ömer abi resimdeki balık yakalaması ve lezzeti müthiş güzel olan benim için özel bir av olan çupra.Ömer abi orada olmadığı için tutamadığın bu balığı inşallah denk gelir de burada beraberce tutarız.
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() inşallah nevzat çupranın lezzetini biliyorum yedim ama tutmadım tutmasının çok zevkli ve mücadeleli olduğunu biliyorum sanırım mavruş,karagöz ve kötek balıklarını tuttuğumuz gibi karidesle tutuyorsunuz bol ve iri çupralar tutman dileği ile selamlar kardeşim
![]() |
![]() |
#16 | |||
VİP ![]()
|
![]() Ömercim sen gitmişmiydin?Ben seni tatile çıktın ve döndün diye biliyorum.Sen hiç formdan ayrılmadınki.....
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() paşalı harikasın arkadaşım teşekkür ederim selamlar
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
balıkcı ömer | balıkcı omer | Videolar | 0 | 18-03-2008 20:06 |
balıkcı ömer günaydın | balıkcı omer | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 06-03-2008 08:17 |
Buda Kuşadasinda Bir Av Günümüz ömer Kardeş Ve Ismail Abimle | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 1 | 12-11-2007 14:35 |
balıkçı temel | pene | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 19-09-2007 20:58 |