![]() |
#41 | ||
Guest
|
![]() Her neyse konu uzamasın artık.Güya yazmayacaktım bu konu ile ilgili ama duramadım.Ben konuyu kapatıyorum.Cevap da vermeyeceğim ...
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Senin özür dilemeni gerektirecek bir konu yok. Sen her zamanki gibi iyi niyetinden dolayı böyle davranıyor, iyi de yapıyorsun. Seni de Serkan kardeşim kadar severim. Bahsi geçen gün, espirinin dozu kaçtı. Bunda haklısın. Ama daha önceki uzun mesajımda ben bunu kabul etmiş ve sen dönünceye kadar da girmeyeceğimi söylemiştim. Şükür ki sen geldin ve döndüm. Sevgilerimle...
![]() |
![]() |
#43 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Ya benim sana yazdığım ve bu yazıyı yazmana vesile olan mesajı tam okumadın, ya da ben anlatmak istediğimi adam gibi anlatamadım. Bu tepkiyi göstermekte haklı değilsin bunu bil. Tekrar yazmak istemezdim. Emin bey bu yazından sonra da bir mesaj yazdı onu gördün mü? Eğer gördüysen bu yazıyı bana yazdığın için en hafifinden içinin burkulmuş olması gerekir. Çünkü ben, sadece sitede saçma sapan konuşarak, bana ve yazdıklarıma saldıran birinin iki tane doğru dürüst şey yazdı diye daha önceki davranışlarının neden hemen unutulduğunu sormuştum sana. Çok masum bir soruydu ve herhangi bir kinaye içermiyordu. Fakat sen tersini düşünerek bana zehir zemberek bir yazı yazdın hemen. Unutma değerli dostum, sen haklı da olsan, haksız olup da bana ne derece zehir zemberek yazı yazsan da sağlam kişiliğin dolayısıyla hiçbir zaman kötü laf söylenemeyecek kadar değerli görüyorum seni. Bunu baştan kabul etmiş biri olarak, sana "umduğun" kötü mesajı yazıp köprüleri atmayacağım. İstediğin gibi davranabilirsin. Ben de zaman zaman bu foruma girip, ilginç gördüğüm şeyleri okuyacağım, belki de yazacağım. Ama hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Empati yapmanı rica ederim. Saygılar....
![]() |
![]() |
#44 | ||
Guest
|
![]() Sevgili Dostum...
Köprüleri atmak gibi bir niyetim yok.Seni sevdiğimi de bildiğini sanıyorum.Tek sorun sevdiğim bir insanın bana ne amaçla dostluk mesajları yazdığımı alaycı bir uslupla sormasıydı.Buna bozuldum biraz.Keşke cevabımı hemen yazmasaymışım.Duyguları o an daha yoğun yaşadığım için hoş bir mesaj olamış.Sana yazılacak bir mesaj sa hiç olmamış...Kusura bakma.Amacım seni kaybetmek değil.Lütfen buna inan sevgili Ali Rıza... Sevgilerimle...Arayı uzatmadan dön... ![]() |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
tatlı su avı için | 35kalamarcı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 07-10-2008 01:27 |
at çek için makina??? | ilhanmania | AT-ÇEK | 27 | 14-05-2008 11:10 |
başlangıç için | alpperr | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 2 | 31-01-2008 11:04 |
at çek için kamış | cevat2 | Kamışlarla İlgili Herşey | 7 | 18-04-2007 20:44 |