|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() İnternette bazen rasgelsin amatör balıkcılık sitesini bulamıyorum (18/06/2008de) başka gün buluyorum sorun nedir .tşk.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() siteye hack saldırıları olmussa olabilir
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() valla canım bağlanmak için ama el mecbur.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] değil [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
yazmak gerekiyor. insan el alışkanlığı ile bazen .com yazıyor, bu yüzden giremiyor olabilirsin. Zira benim bugün başıma geldi. kolay gelsin.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Organizatör
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Helal Adnan abim...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saygılar..
Hüseyin Caner BALIKÇı 04/05/1989 Altındağ/İZMİR/TÜRKİYE Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! O ŞİMDİ ASKER ş=222 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İnternette balık avı kanalı | atomik07 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 25-09-2006 07:38 |