|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
derinlik 14-15 metrelerde, yer balıklıova ile menteş arası, ben pek resim çekilmeyi sevmiyorum, ama resim ve balık çekmeyi çook seviyorum. ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() teşekkürler abi cok güzel manzaralar bunlar.. tebrıkler..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Tebrikler Salih Bey
çok güzel av olmuş emeğinize sağlık Selamlar Saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() salih kardeş süpersiniz şu kısır dönemde iştahımızı kabartıyonuz afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aman abi bunlarıiyiki yakalamışsınız yoksa denizde karşılaşsak bizleri yermiş bunlar
![]() Ellerine sağlık süper bir av iştahım süper kabardı gel artık bahar gel!!!
![]() |
![]() |
#16 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Salih abi harika balıklar gerçekten cam gibi pırıl pırıl iştah kabartan türden
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ellerınıze saglık harıka bır av
![]() |
![]() |
#18 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() valla ilk fotoda izmarit balığını pakediylen yakalamışınız valla..
tebrikler
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Tebrikler... Darısı inşallah bizimde başımıza.
![]() |
![]() |
#20 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() salih usta bu balıkları urla özbektemi avladınız birde orada tekne kiralama şansımız varmı varsa kiminle itibata geçebiliriz yardımcı olursan sevinirim
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Urla özbek | vaavv | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 02-01-2010 11:10 |
11 Nisan 2009 Urla Özbek (sinarit) | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 23-04-2009 18:00 |
25 Ağustos 2008 Urla Özbek | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 18-09-2008 12:13 |
24 Mayıs 2008 Urla, Özbek :) | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 29-05-2008 20:49 |
10 Mayıs, Urla Özbek | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 14-05-2008 19:15 |