![]() |
#1 | |||||||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() genç_balıkcı_77 adında bir arkadaş vardı burda geçen senelerde. Acep hala buralarda mıdır ? Mesajlarını severek takip ediyorduk.. Hatta genç balıkçı 77 funclup kurulması dahi teklif edilmişti.. ![]() genç_balıkcı_77 Müthiş anılarından bir potpori.. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
ifadelere dikkat... ![]() Genç Balıkçı aramıza dönmenizi bekliyoruz...
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hakikaten paylaşımlarıyla ufkumuzu genişleten, bizi ihya eden bir üyemiz.
Aramıza dönmesini dört gözle bekliyorum ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet harika bilgilendirmeler yapmış.
Evet bende beklerim dönmesini ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bende uzun zamandır foruma girememiştim. ama genç balıkçı_77 aklıma gelitordu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben insanlarla uğraşan biri olarak şunu tespit ettim.Bu arkadaş çok temiz kalpli ve samimi.Bende aramızda görmekten mutlu olurum..
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() genç balıkcının o muhteşem anılarını cok özlüyorum cem abi..
nerden geldi aklına ![]() bende aramıza dönmesini 4 gözle beklıyorum, özledik ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben de bu anıların hepsini severek okudum. Genç balıkçı gerçekten de bir fenomenmiş
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan
|
![]() Evet Kardeşim efsane gibi duruyor..
Tagooo ..kardeşimize Bir mesaj atta keyfimiz gelsin.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Vayy bende çok özledim bu güzel kardeşimizi, konuyu yeni farkettim ve gerçekten o güzel anları tekrardan yaşadım
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kaya balığı efsanesi ! O bir radikal o bir fenomen ! | xnode | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 12-03-2010 13:14 |
Nerede bu balıklar? | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 02-02-2008 12:36 |
Nerede ise karadan asla diyeceğim......! | Uzm.Dr.Rastgele | DENİZ AVI KARADAN | 21 | 25-04-2007 08:26 |
nerede bu levrek?? | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 18-04-2007 14:50 |
Üyeler nerede | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 18 | 17-04-2007 05:25 |