|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Öncelikle Carrefour'da bizleri durdurup ta rastgelsin diyerek
![]() Hayatta her an herşey ,yaşanan ve yaşanacak olaylara vesile olabiliyor. Doğan kardeşim ve Necati abimle birlikte oraya gitmemiz de bu buluşma için bir vesile oldu işte. Bu vesileyle birlikte Gökhan abimizle de tanışmış olmak gerçekten oldukça mutlu etti beni. ALLAH(c.c) daha nice güzellikleri,dostlukları bu güzel (RASTGELSİN) aile bireyleriyle birlikte yaşayabilmemizi nasip etsin inşaallah.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() çok güzel hareketler bunlar Necati
![]() ![]() ![]() sizler bukadar samimi,içten ve sıcak olduktan sonra bu güzelliklerin sonu gelmez kardeşim.
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Manisayada beklerim Rıdvan..
![]() |
![]() |
#34 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Gelmek isterim tabiki Kamil abicim,ah şu işlerden başımı biraz olsun kurtarabilsem neler yapacamda olmuyor be ustacım. geçen hafta sonu çalışacam diye sağolsun arkadaşlarım cuma gecesi gelip aldılar saat 24.00 gibi çıktık sabah saat 06.00 da dönüş yaptık ve ben uykusuz vaziyette işe gidip akşamakadar çalıştım.tabi pazar günüde işe devam. en yakın zamanda görüşmek ve kaynaşmak dileğiyle ustacım rasgelsin. saygılar..
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||
VİP ![]()
|
![]() Dostlukların daim olmasını dilerim.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Kazım kardeşim Teşekkürler.. Her zaman her yerde beraberiz.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Abi ne zaman istersen .. Benim dükkanın kafısı tüm dostlara her daim açık.. Beklerim en kısa zamanda .. Söz seninle 2 resim çetkineceğiz.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kendini İnsan olarak tanımlayanların uyması gereken kurallar... | Uzm.Dr.Rastgele | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 9 | 26-02-2007 16:41 |
İnsan diliyle balık yakalayabilir mi? | erol hoca | Videolar | 10 | 20-09-2006 13:19 |
İnsan Psikolojisi ne kadar önemli? | uzman | SAĞLIK | 2 | 12-09-2006 09:55 |