|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Yapılan tüm çalışmalar için teşekkürler.Bizde burdan Manisa grubu olarak gereğini yapacağız.
![]() |
#24 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() selam rasgelsin ailesi, tago müsade olursa balçova olarak katılmak isteriz. bu arada hem c.tesi hem pazar iki gün mü olacak biraz bilgi verirsen sevinirim..
![]() |
![]() |
#25 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Önder abi
sitemizin sloganlarından birisi KAPIMIZ HER ZAMAN HERKESE AÇIK Sizleri aramızda görmek bizleri mutlu eder. Evet Cumartesi ve pazar gününü kapsayan bir organizasyon olacak. Büyük ihtimalle Cuma geceden gidenler bile olabilir ![]() Daha detaylı bilgiyi Taygun size ulaştıracaktır. Kalın sağlıcakla .
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
#26 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Bu sefer ben sizi kıyıda misafir ediyorum. Ender abiyi tut kolundan getir ![]()
![]() |
#27 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
#28 | ||||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#29 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() anıl kardeş inşallah gece kampınada iştirak etmek istiyoruz sağol.
![]() |
![]() |
#30 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() tayguncum misafir ne demek herzaman gideriz tekneyle ancak bu sene bir aksilik oldu binemedik tekneye seneye inşallah.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
07.03.2010 Çeşme'de balık organizasyonu | seyirsubayi | Üye Organizasyonları | 27 | 05-03-2010 23:10 |
Büyük İğne, Büyük Yem; Derin Su, Büyük Balıkmıdır... | dionyzos | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 08-11-2009 23:16 |
Çeşme organizasyonu | efesli_35 | Organizasyonlar | 4 | 25-08-2009 18:41 |
22-23 nisan organizasyonu "son baskı" | igmsva | Organizasyonlar | 25 | 25-04-2007 08:03 |
28.01.2006 Rastgelsin Organizasyonu | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 02-02-2006 00:27 |