![]() |
#11 | ||||
Üstad
|
![]() [/b]Yağız kardeşim inşallah seninlede güzel avlar gerçekleştiririz...
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler Süleyman abi yine güzel av göstermişsiniz. Aman abi dikkat edin Tuzla tarafı lodosu sert alır hava ters eserken hiç çıkmayın oralara kadar
![]() Davamını diliyorum abi.
![]() |
![]() |
#13 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Vay vay vay vay, ekibe bakın ekibe tebrik ederim balıklar şahane...
![]() |
![]() |
#14 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yok yok.
Olmayacak böyle. Artık kaptanın konularını okumayacağım. Ya bu ne böle kaptanım. Neler yapıyorsunuz böyle. Yakalayan var yakalayamayan var ![]() Şaka bir yana abi harikasın. Tüm ekibi kutlarım. Bencede Mehmet abimin şansına harika olmuş av. Devamını dilerim abi.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Üstad
|
![]() [/b]Teşekkürler anıl, zaten lodosun sertleşebilir ihtimaline karşı çapa kaldırdık...
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Üstad
|
![]() Teşekkürler TAYGUN'CUM bol bol kulaklarını çınlattık.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() Maaşallah bereketli bir gün geçirmişsiniz. Bunlardan bende isterim. Sen söyle oradaki paşa çocuklarına ben gelmeden kaçmasınlar ![]() ![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman abi,ne güzel fotoğraflar onlar öyle.Birçok arkadaşın balık balık diye bilendiği bu zamanda çok fena gaz veriyor insana(ben dahil)
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() merhabalar arkadaşlar biraz geç oldu ama
bilgisayar başına anca gelebildim sevgili kaptanım avımızı çok güzel birşekilde fotoraflayarak anlatmış. Cuma günü eniştem ve ben gene balığa gidecek olmanın verdiği heyecanla uyumadan sabah 05 00 da yola koyulup sevgili kaptanımızın yanına gittik sizi bu gün tuzlaya götüreceğim bol bol kabalidaki yakalayacağız inşallah dedi bizde sevinçle olur kaptanım sen bilirsin işi dedik ve yola koyulduk 1,5 saat yolculuk sırasında sıtı çekmeme rağmen hevesim kursağımda kaldı birşey yakalayamadan avlak yerimize vardık bu arada fora serkan kardeşimde tuzladan arkadaşlarıyla tekneye binip yola çıkmışlardı 15 dakika sonra onlarda yanımıza gelince avımız başladı bizim için pek verimli olmasada fora için baya verimli biryerdi ustalığını konuşturup lidakilerin gözüne gözüne vurmuştu bu arada yanımıza gelen pelikan bizim yakaladığımız ısparozlarlakarnını baya doyurdu ![]() şöyle bir pelikana baktım dedim düdüklü tencerede yaparsan olur, dememle serkan birkaç hamle yaptı onu tutmak için ![]() ![]() öğlene kadar orada oyalandık baktık lodoz çıkıyor eh bizde fazla balık tutamadık hadi bakalım kürkçü dükkanına gidelim diyerek adaların yolunu tuttuk avlak yerimize gelirgelmez oltalarımızı attık önce eniştem hareketlendi heyecanına bakınca güzel bir balık yakaladığını anladım balığı çıkarınca yakışıklı bir karagöz olduğunu görünce tamam yerimizi bulduk diye sevindik karagözün ardından benim oltam aşağı doğru çekilince tamam dedim yakaladık paşayı oltamı hemen yukarı aldım balığı görünce paşa değilde kıdemli kurmay albay olduğunu gördüm ![]() ![]() eğitim zayiatı seni erken emekli ettik kusura bakma ![]() ![]() derken yemimizin bittiğini farkettik ve avımızı sonlandırarak çok güzel bir günün ardından limana doğru yola çıktık yine her zaman olduğu gibi harika bir gün geçirmiştik süleyman abimin sayesinde sağolsun. artık 24 nisanı bekliyorum o tarihe kadar birdaha balığa çıkamam herhalde umarım aksilik çıkmazda siz sevgili abilerim ve kardeşlerimle tanışma mutluluğuna erişirim. Şimdilik Hoşçakalın |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |