|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() iyi akşamlar herkeze, inşaat müteahitliği yapıyorum.balçovada herkesin yuvasını yapaıcaz inşallah. birde şu iyi balıkların yuvalarını bulsak hep birlikte bayram yapıcaz sevgi saygılar.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() cnc plazma tezgahta sac kesiyorum
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() DİZEL YAKIT SİSTEMLERİ
pompa enjektör ayar özel servisi ..işiyle ugraşmaktayım.. MANİSA.SARUHANLI .GSM.0535 4378043 saruhanlı san sit . msn.teknikdizel@windowslive.com
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bilkent Üniversitesi Klasik Arkeoloji ve Sanat Tarihi
Anadolu Üniversitesi Turizm ve OVtelcilik Ege Üniversitesi Su Ürünleri Balık Yetiştiriciliği Bölümü MCSE IT ve CISCO Networking IT eğitimlerini aldım. Meslek olarak uzun yıllar software designer olarak kendi firmalarımı yönettim Şu an uluslararası bir ticaret şirketinde üst düzey yöneticiyim. Hepinize saygı ve selamlarımı gönderiyorum...
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selamlar , ben emekli elektronik mühendisiyim
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben şu an izmirde 5188 sayılı yasaya bağlı Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi olarak çalışıyorum..
![]() Yani işte burada ![]() ![]() ![]() ![]() İzmir/ Pasaportta yerimiz.. Tüm abılrımı kardeslerımı ve uyelerımızı beklerım .. ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() bendenizde ,özel sektörde 12 yıldan beridir bir fabrikada imalat şefliği ve makina tasarımı ile meşkulum dostlar.
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() bende klima beyaz eşya tamir bakım montaj işleri yapıyorum 5 senelik dükkanım var izmirin her yerine servisimiz mevcuttur hitiyaçlı arkadaşlara yardımcı olunur 05372347957 02324595463
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben MANİSA.Saruhanlı san.sitesinde OTO YEDEK PARÇA ve MADENİ YAĞ ticareti ile uğraşmaktayım yolu düşen arkadaşları mekanımıza bekleriz.
02363572628 05398202729 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ben 657 ye tabi devlet memuruyum
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Üyelerimizin Dikkatine | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 5 | 18-08-2007 06:41 |