|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan
|
![]() Ugur bey ahtapot olatsında ince uzun kursun kullanılıyor birde resimdeki gibi plastik akvaryum hava hortumları kullanılırsa takılma aza indirilebilir ahtapotta biz bu şekilde kullanıyoruz (ki kurşun 500gr)hasan abinin dedigide cekme sırasında uygulanırsa hiç takılmaz
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Üstad
|
![]() Arkadaşlar benim nacizane fikrimi sorarsanız en iyisi teknedeeeeen.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Valla hiç mi hiç takılmıyo.. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hasan abiye katlıyorum kıyıdan avlananlar için kullanılan makinenin kafa kısmı en az 60 lık olması lazım.... yoksa çekerken üzerinde balık olduğunda zaten bir ağırlık oluyor kurşunda sürüklenerek gelince balıkda takımda orada kalıyor.... Kıyı avcılığının bu zorluklarını yaşaya yaşaya deneyimle öğreniyoruz.... Ama şunu söylemeliyim ki kıyıdan çupra almak hakikaten beceri isteyen bir iş... hani diyorlar ya çupra çekmek bir sanattır diye işte bizde o sanatı icra etmeye çalışıyoruz....sağlıkla kalın
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
seninle olursa olur hasan abi
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben kayalık yelerde Hasan Abi taktiğini uyguluyorum çok nadir takılıyor, yada yarın yapacağım gibi kumluk yere gidiyorum istediğin gibi istediğin hızda çek takılmıyor
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Aliağa da karadan balık avlamak | Body | Tanışma | 13 | 26-01-2011 01:12 |
Teneden ve karadan balık avına katılmak istiyorum | sinangil35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 29-05-2009 08:45 |
didim akbük'te karadan balık alınan yerler varmı bu dönemde | ahmetcakir09 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 16-01-2008 21:50 |
Enez'de karadan balık avlayanları buraya toplayalım. | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 18-06-2006 19:36 |
Su Altı Avcılığında Zihin Gücü | Taygun KOCABIYIK | Su Altı Avcılığı Dökümanları | 0 | 30-08-2005 20:11 |