|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
ben bu yazıya şapka çıkarırım ![]() ![]() ![]() ![]() ekleyecek birşeyde bulamıyorum ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() bunu söylemek gerçek manada birşeyleri paylaşmak demektir. bazı insanlar şöyle diyor bu kadar masraf ediyorsunuz oraya harcamış olduğnuz para ile tuttuklarınızdan çok daha iyisini alabilirsiniz ya peki oradaki yorgunluğun bizleri nekadar dinlendirdiğini biliyorlarmı ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ben acemi olarak ne zaman balığa gitsem bende iyi bilenler benimle hep ilgilendiler.
Amaçları balık tutmak değil, birşeyler paylaşmaktı çünki. Zamanla bende biraz birşeyler öğrendim ve şimdi benden daha az bilenlere elimden geldiğince öğretmeye çalışıyorum. Şöyleki ; sabah suyunda ilk olta atışında arkadaşın oltası karışır veririm kendi oltamı elimden geldiğince düzeltmeye çalışırım oltasını. Yem takamazlar öğretmeye çalışırım elimden geldiğince. Önemli olan orada balık yakalamak değildir benim içinde. Muhabbeti, yardımlaşması, havası ... Balık oldumu fenamı oluyor ? Hayır farketmiyor olsada olurrrr olmasada. Çok ama çok kez elim boş döndüğüm için ![]() ![]() Alıştım artık buna olmasa da moralimi bozmuyorum. Ama sonuçta av bitiyor ve aklımızda muhabbeti ve yaşananları kalıyor. Yani kısaca arkadaşlık dostluk ve muhabbet her zaman balıktan önce geliyor. Kahvede oturacağıma gidip deniz kenarında oturup muhabbet etmiş oluyoruz diye düşünüyorum. Eeee kahvede balık yakalayamayacağımıza göre ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() hani diyorsunya oltası karışmış oltamı veririm.bence sen olgunlaşmışsın ![]() ![]() buda neyi gösteriyor biliyormusun senin ne kadar iyi balıkçılarla bu işi öğrendiğini ![]() ![]() ben nice ustalar gördüm balığı çekince gizli tutmayı ben ne ustalar gördüm bırak yem takıvermeyi kulandığı yemi söylemeyeni daha neler neler ![]() ama görüyorumki sanaldada olsa bazı durumları hep beraber aşıyoruz ![]() ben seviyorum balık olmasın kahvede oturup okey oynamaktan kağıt oynamaktan çooooook seviyorum ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Balık her amatör balıkçı için söylediğimiz gibi bahane. Bizim amacımız denizde birlik, beraberlik, arkadaşlık, dostluk çerçevesinde hoş sohbet ve tecrübelerimizi paylaşmak.
Çoğu insan gündelik hayatında öğrendiği çoğu şeyi kolay kolay kimseyle paylaşmaz, belki ondan gelir sağlıyordur, belki onu zor koşullar karşılığında öğrenmiştir. Ama balıkçılık öyle birşey ki 15 yılda da öğrensen 1 günde öğretmeye çalışırsın çünkü onunda öğrenip seninle birlikte olmasını istersin.. O yüzden Amatör balıkçılık ortamı hiç bir hobiye ve başka muhabbet ortamına benzemez ![]()
![]() |
![]() |
#17 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() biz elimizden geldiğini yaptığımız sürece ve birilerine bi katkıda bulunabiliyorsak işte biz zaten en büyük balıkları yakalamış oluyoruz. başka bir hobiye benzemiyor çünkü zevkler renkler tartışılmaz benim hayatım boyunca bu güne kadar en iyi yaptığım hobi onun için çok seviyorum . ![]() eğer birilerinide memnun edebiliyorsam işte benim en büyük balığım ![]() nitekimde öyle oluyor ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben birde şunu ilave etmek istiyorum.Kimileri der ya hani."Balığı tutmak için harcadığınız parayla ben şu kadar balık alırım."Bu söz bana çok boş geliyor.Gerçi tercihtir ama bende şöyle diyorum.Tutulan balık çocuk sevgisi gibidir.nasıl herkes çocukları sevdiği halde,kendi çocuğunu daha çok severse,bizde kendi tuttuğumuz balığı daha çok seviyor,tercih ediyoruz.Hem o balığı tutmanın zevki ayrı bir keyif
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan
|
![]() ![]() Değerli dostlar.. Benim yaşamımda tek hobim balık avı (KIYIDAN).. Ne kahveye giderim, nede gurbetci olduğum için çevremdeki insanlarla (BALIK AVINDAN ANLAMAYANLAR) pekde kafam uyuşmaz.. Bu dostluk platformunda Balıkla ilgili her türlü bilgiye sahip benden daha çok bilgili veya değil, tüm arkadaşları her zaman kucaklarım.. Dediğim gibi benim kapım tüm balık tutkunlarına açık.. Demekki herşey balık değilmiş, ama balık bir amaç bir ortak nokta.. Benim için öncelik dostluk sohbet muhabbet.. Benim oluşturduğum sloganda bunun en önemli kanıtı değilmidir ..?? Bu mesaj en son " 20-04-2010 " tarihinde saat 08:48 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Üstad
|
![]() Bu sitede balık bahanesiyle nice dotlukların temeli atıldı.Öyleyse balık önemli bir unsur. Çünkü bize yeni yeni dostlar kazandırıyor..
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
dalamda balıkmı yok?? | serkan_dalaman | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 29-01-2008 12:37 |