![]() |
#11 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Arada bir dikkat çekmekte fayda var,paylaşımınız için teşekkürler.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ben teşekkür ederim ilginize .
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Abicim bilgilendirme için çok teşekkürler...
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() aynen bende sevmiyorum en sevmediğim şöyle yazılanlar
Örnek olarak : nbR nasıLsın ----- Baq ne buLdum -----Böyle yazı kullanımıda çok fazla bence... güzel dehil berbat oluyor Türkçemiz kayboluyor Bu mesaj en son " 06-05-2010 " tarihinde saat 16:46 itibariyle wast* tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Tebrikler Mehmet Bey.
Güzel hatırlatma olmuş. Hepimiz, elimizden geldiğince bu kurallara özen göstermeliyiz. Sevgi ve selamlarımla...
![]() |
![]() |
#16 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() İbrahim Tatlıses'in sevdiğim bir lafı vardır. Urfada Oksford vardıda biz mi okumadık.
Bizim çağımızda yabancı dil öğretmeni eczacı, Ask. Şube Reisi askerlik dersi öğretmeni, Halk kütüphanesi memuru türkçe öğretmeni. Asli bir öğretmenimiz var mı idi hatırlamıyorum. İmlamı düzeltme çalışmalarına sizlerinde desteği ile başlamak istiyorum. Hepinize sonsuz teşekkürler. G.EROKTAY
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben bu konuyu yeni gördüm.
Mehmet ellerin dert görmesin..Özellikle yirmi yaş altındakilerin yazdıklarının çoğunu anlayamıyorum..
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() aradan uzun zaman geçmiş. ben yeni okudum, iyi ki okumuşum. aceleye getirip yazım kurallarına pek uymuyorduk, bu iyi oldu.
herkese bol şanslar. rastgelsin...
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Gerilere dönerek geç kalınmış bir cevaplama olacak,lakin giriş tarihim kontrol edilirse sebebi anlaşılacaktır.ÇOOOOOOK yerinde bir uyarı.Teşekkür ederim uyulacağını umarım.
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mehmet Boduroğlu;
Çok güzel bir yazı ile harika bir konuyu ele almışsınız...Teşekkür ederim...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Satıyorum Bölümü Kuralları (Lütfen Okuyunuz) | Taygun KOCABIYIK | Satıyorum | 15 | 12-06-2012 07:45 |