|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() Eğer orada olsaydınız biliyorumki Burak kardeşimin Mırmır 1. olurdu .. ![]() Onun mırmır Vedat abinin yakaladığı Çipuradan uzundu ..Bunu biliyorum.. ![]() Burak kardeşimize sözümüz olsun birdahaki sefere .. ![]() Ama burağa söz vermeye gerek yok çünki o yine tutacağı balıklarla ödül almaya her zaman hak kazanır.. ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Necati abim bu görüntüleri hazıllamak için ayırdığın vakit.
Verdiğin ekek için çok teşekkür ederim. Bu dostluğun ve muhabbetin sanalda kalmayıp gerçek tede nasıl hayata geçirildiğini gösterdiniz. ALLAH (C.C.) Ömür verdikçe ve nasip ettikçe bu dostluğumuz bozulmadan devam eder inşallah. (Bizim ömrümüzde bir ırmak vardır, köpüklerinde hayallerimizi yüzdürdügümüz. Bizim ömrümüzde dostlarimız vardır. Günlerimiz ayrı geçtiginde üzüldügümüz...) Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Kardeşim bu güzel sözlerin teşekkür ederim.. Umarım dediğin gibi olur.. Herşey gönlünce olsun.. Kal sağlıcakla.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan
|
![]() Necati abicim emeğine sağlık çok güzel bir video hazırlamışsın
Organizasyonda emeği geçen herkeze tekrar teşekkür ediyorum.
![]() |
![]() |
#17 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Oradaymış kadar olduk. Elinize sağlık..
Üstad video'yu hangi programlam mix'lediniz, hazırladınız sorabilir miyim ? Çünkü basit ve sıradan programlarla bu mix'i hazırlamanız zor.. ?
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 28-04-2010 " tarihinde saat 17:35 itibariyle xnode tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() necati bey bende video açılmı yor neyapayım şimdi ben göremiyorum
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bu güzel organızasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler.daha yeni katılım larda görüşmek üzere.
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan
|
![]() eline emiğine yüreğine sağlık kardeşim
![]() ![]() bana kalsaydı ohooooo yanmıştınız ![]() pc kursuna gitmeye karar verdim ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1.Dostluk ve Tanışma Org. GÖRSELLERİ | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 83 | 11-05-2010 07:59 |
Katılımcı Listesi ve Organizasyon Bilgilendirmesi (1. Dostluk ve Tanışma Org.) | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 182 | 23-04-2010 11:52 |
1. Dostluk ve Tanışma Org. Son Bilgilendirme | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 42 | 22-04-2010 07:17 |
Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 22 | 13-04-2010 17:00 |
Paşa Team'ın Beklenen 29 EKİM VİDEOSU | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 59 | 07-12-2009 12:40 |