|
Tekne Bakımı ve Donanımı Motor tavsiyeleri, tekne ve motor bakımı hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Ben teşekkür ederim sevgili Orhan abicim.
Sevgi ve selamlarımla...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Selam Bahadır bey, 1999 yılında yanınızda çalışıyordum, ALBA elektrikti yanlış hatırlamıyorsam değil mi? daha sonra bir inşaatım içinde gelmiştim 2006 yılında, burdada karşılaştık tesadüf, Bir selam vermek istedim. Güzel bir konu hazırlamışsınız emeğinize sağlık, teşekkürler.
![]() |
![]() |
#23 | ||||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Doğrudur ALBA Elektrik firmasıydık. Güzel bir tasadüf oldu. Yerimiz gene Bornova merkezde. Beklerim. Ben teşekkür ederim. Sevgi ve selamlarımla...
![]() |
![]() |
#24 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Bahadır her zamanki gibi süpersin tebrikler güzel bilgiler
![]() |
![]() |
#25 | ||||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Her konuda olduğu gibi bu konuda da yardımlarınızı esirgemediğiniz için ben teşekkür ederim. Sevgi ve selamlarımla...
![]() |
![]() |
#26 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Bahadır bey merhaba,
Yeni bir bot aldım, CE belgesinide verdiler, acenta sahibi , ''Bağlama kütüğü ruhsatı için , ''liman başkanlığından , bir belge daha istendiğini , kendilerinin de ,bu belgenin temini için üretici firma ile irtibata geçtiklerini ,birkaç güne kadar bu belgeyi de bana vereceklerini söyledi. Bu belge olmadan kayıt yapmıyorlarmış !!! Fatura ve CE belgesi ''haricinde, istenilen bu belge konusunda ,bilgisi olan arkadaşlarımızın bu bilgilerini , bizlerle paylaşması , çok iyi olur ,selamlar.
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bulunmaz ansiklopedi ayarında tüm bilgiler, elinize sağlık, çok teşekkürler.
![]() |
![]() |
#28 | |||
VİP ![]()
|
![]() Bahadır kardeşim emeğine sağlık.
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bahadır içtenlikle teşekkür ediyorum,çok faydalı bilgiler eminim bir çok arkadaşa ışık tutacaktır.
![]() |
![]() |
#30 | ||||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Öncelikle yeni botunuz hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız, bol ve keyifli avlarda kullanırsınız inşallah. Bağlama kütüğü belgesini alma konusunda kararsızlığımı ve almadığımı daha önce belirtmiştim. Ama bağlama kütüğü belgesi alan arkadaşlarım oldu. Daha önce belirttiğim ve sizin de söylemiş olduğunuz evrak dışında bir belge istendiğini duymadım bilmiyorum. Satıcının size söylemiş olduğu evrak ismi nedir? Bilirsek belki yardımcı olabiliriz. Sevgi ve selamlarımla...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balıkçı ’elektronik’ izlenecek, kaçak avlanan anında yakalanacak | gerence | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 7 | 10-02-2011 17:51 |
Yelkenli ile Marsilya’dan Bodrum’a Yolculuk | Melih | ANILAR | 16 | 24-12-2008 21:26 |
Şişme Botlar hakkında | mufi | Malzemeler ve Bakımları | 8 | 06-02-2008 20:43 |
İstanbul’un tsunamisi | VOLKAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 04-03-2006 23:58 |