|
Akvaryum Akvaryum balıkları, bakım, üretim, sorular... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | |||||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu da benim 50 cm'lik akvaryumum. Küçük olmasına rağmen onlara iyi bakmaya çalışıyorum, iyi yemlerle besliyorum.. hayatlarından gayet memnun görünüyorlar..
Ayrıca aynı akvaryumda, arada bir dolaşan 1 çift de tatlı su karidesim var. Canları sıkılınca çıkıp etrafta dolaşıyorlar sonra taşların arasındaki yuvalarına gizleniyorlar. onları seyretmek de ayrı bir keyif...
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Cem, görmüş olduğum en güzel 50cm'lik akvaryum.
Hareketlerinden ne kadar iyi bir şekilde bakıldıkları anlaşılıyor. Ben, karides beslemedim ama bazı akvaryumlarda görmek ve izlemek nasip oldu. Dediğin gibi onları izlemek ayrı bir zevk veriyor.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||||||
|
![]()
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Amanda aman
büyümüşlerde kavgada derlermiş. Düelloda bilirlermiş ![]() İbrahim cidden balıkların çok şanslı. Senin gibi bir kişinin elindeler. Allah nazardan sakınsın. Gittim gördüm ve hayran kaldım . Harika bir seyri var tankının. Allah bizede nasip etsin ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
İbrahim abi hakketen muhteşem görünüyorlar.. Abi haberin ola eve Akvaryumu alıyorum.. İlk yavrulardan isterim.. Aman göz değmesin Allah nazardan korusun.. |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İbrahim abi gerçekten çok güzel gözüküyorlar yaa. Bu minnoşların minicik hallerinden sonra bu hareketlerini görmek çok güzel oldu..
Sanırım senin sayende bende tekrardan akvaryum kurucam okulda bitiyo bahanem olabilirsin ![]() Balıklarının sağlığını diliyorum ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |||
|
![]() Hepinize, ilğinizden dolayı çok teşekkür ederim.
Yeni pozlar ve spirulina ziyafeti... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |||
Kaptan
|
![]() Abi kutlarım vallahi süper bakım var balıklara ..
Ben bu Kerataların Küçüklüklerinide bilirim.. Bak bak büyümüşlerde neler yapıyorlar.. Allah nazarlardan korusun.. Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||||
|
![]() Alıntı:
İnşallah, damızlık oldukları günleride görürüz.
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Allah nazardan sakınsın.
Harika görünüyorlar. Ziyafette harika olmuş ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Deniz Akvaryum Kurulumu | MAVİ FENER | Akvaryum | 0 | 14-06-2009 15:05 |
çok Entresan Bir Sayfa Lütfen Inceleyin | Wetblue | Malzeme Üreticileri | 4 | 30-10-2007 20:31 |
hızlı mesaj gönder | aahmet | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 2 | 16-03-2007 21:50 |
İlk beş konu ilk beş mesaj | Burhan | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 4 | 05-10-2006 20:08 |
Özelden mesaj atamıyorum | Bir Dost | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 2 | 09-12-2005 21:47 |