|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben biraz şimardım bu günlerde farkındayım ama zamanını ayırıp okuyan cevap yazan tüm dostlarıma teşekkür ederim.
Bu kuzen bana bela oldu dün yine balıga çıktık ama bu sefer şans bana güldü. Ben yakaladım o seyretti ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Remzi ustam harika balıklar, arka arkaya göz banyosu yaptırdın bize
![]() Asıl sormak istediğim gps nasıl bir av zamanı veriyor, hangi marka modelde bu özellik var. Bu konu üzerinde biraz bilgi verirsen gerçekten çok sevinirim ve sanırım tüm takipçilerimizde sevinir.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() masallah bu göruntulerı görupte ınsanın canının cekmemesı ımkansız ... avınız daım olsun
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() abi valla ne diyeyim ellerine sağlık şu jigging olayını bizde uygun bir yerde tecrübe etsek fena olmayacak, hayırlı avlar dilerim..
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Taygun kardeşim ben bu gps olayını uzun zamandır takip ediyorum tam emin olmadan yazmak itemedim.Ben magellan triton 200 kullanıyorum orda iki farklı zaman veriyor;1 mükemmel zaman,2 iyi zaman.örn ;sabah 09.00 10.00sabah için mükemmel zaman 21.000 22.00 akşam için mükemmel zaman.aynı şekilde iki de iyi zaman var fakat pek vermli degil.Daha fazla yardımcı olabilecegim bir konu olursa sorarsan memnuniyetle yardımcı olurum.'bu verilerin istersenbirkaç gün sonrasınıda görebiliyorsun.iyi günler dilerim.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim saolun.
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() Remzi bey cok güzel bir av olmuş tebrikler
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Mükemmel sonuç olmuş gerçekten.Şansınız açık olsun.Rastgelsin...
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Gerçekten çok güzel avlar çıkartıyorsun Remzi abi.
Tebrik eder ve güzel avlarının devamını dilerim.. İğnen keskin olsun ![]() Rastgelsin..
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alanyada jigging video | erkepli | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 07-07-2010 17:24 |
ALANYADA Balık Günleri 2007-8 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 03-07-2007 21:54 |
ALANYADA Balık Günleri 2007-7 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 23 | 23-06-2007 12:10 |
ALANYADA Balık Günleri 2007-6 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 18 | 06-06-2007 21:32 |
ALANYADA Balık Günleri 2007-5 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 30-05-2007 10:25 |