|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#51 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Selamlar Herkese,
Ben de Manisa Vestel Beyaz Eşya Buzdolabı Skd\Ckd Rusya Malzeme Tedarik Bölümü sorumlusu olarak çalışmaktayım..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#52 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() tüm dostlara selamlar.
bende denizli de tekstil firmasında elektrik sorumlusuyum,hepinize hayırlı işler bol kazançlar.
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İzmir Bayraklı Belediyesinde Jeofizik Mühendisi olarak çalışıyorum.İmar müdürlüğünde görev yapmaktayım.
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Selam arkadaşlar
Ender ÇAM Veteriner Hekim Konak belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürü. Selamlar Saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ben izmir hatsan silah sanayindeyim arge elemanı olarak görev yapıyorum herkeze sevgiler tabi önce süleyman karabulut amcama
![]()
![]() |
![]() |
#56 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili necati abicim çok güzel bir konuya değinmişsin umarım birbirimize yazdımımız dokunur. Şimdi yazacağım meslek türlerinin hepsi benim uzmanlık alanım takılan veya yardım ihtiyacı duyancak olan tüm arkadaşlara seve seve bilgi vermeye ve yardım etmeye hazırım. Tüm iş makinaları kullanımı ve tamiri, Tekne motoru yürüyenleri ve sonar, otamatik süt sağım makinaları, Her çeşit kaynak ve karpitli oksijen kaynağı ve kesim aparatları, (spriel) taşlama ve kesim, kısacası bilhassa sanayi dalında takıldığınız bir çok soruya yanıt verebilirim. 05355978435.
Mustafa YAVAŞ 1977 ARH+ SEFERİHİSAR SIĞACIK LİMANI Bu mesaj en son " 01-07-2010 " tarihinde saat 07:08 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben bildiginiz gibi almanyada kalıyorum.Bilgisayarlı torna(CNC) meslegim.İnsaatcılık isiylede uzun süre ugrastık,baba meslegi nede olsa.
![]() |
![]() |
#58 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Bende daha öğrenciyim Orta 3 e yani 8.Sınıfa gidiyorum.
![]() |
![]() |
#59 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Bende havaalanında güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum.
![]() |
![]() |
#60 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Atatürk Eğt Arş hastanesinde onkoloji uzmanıyım
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Üyelerimizin Dikkatine | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 5 | 18-08-2007 06:41 |