![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Dün sabah Birol abimizle, saat sekize doğru avlak bölgemize sırtı yaparak yol aldık.Ama nafile, kimse rapalaları yoklamadı.
Avlak bölgemizi son zamanlar iyi av veren Alman bandozuydu.Gün boyo bizi boş bırakmadı.Uskumrusuyla kolyozuyla kupesiyle kovamızı doldurdu. Akşam üstü dönüş yolunda yine rapalaları suya indirdik. Aslında pekde ümidim yoktu.Fakat on dakika sonra ilk lambukayı aldık.Bir kilo cıvarındaydı.Liman üstüne yaklaştığımızda denizdeki hareketlilik dikkatimden kaçmadı. Hareketliliğin üzerine geldiğimde aynı anda iki kamışımda kırılırcasına eğildi.İlkini iki metre çekmeden bıraktı. Ve hemen diğerine yöneldim.Ve yavaş yavaş tekneye buyur ettim.Gelen iki kilonun üzerindeki lambukaydı..Ve böylece avımızı sonlandırdık.. TÜM RASTGELSİN AİLESİNE RASTGELSİN.. ![]() ![]() ![]() ![]()
İZMİR-1959 0 Rh (+) KAPTAN KARABULUT GÜZELBAHÇE 2.LİMAN Telefon: 0538 294 01 94 ![]() Bu mesaj en son " 02-11-2010 " tarihinde saat 18:46 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() işte bu balığın avı bir başka oluyor
![]() avınızda herzamanki gibi yine bereketli geçmiş süleyman abi.. tebrik ederim
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan
|
![]() güzel av olmuş süleyman abi
![]() ![]() ![]() abi şaka bir yana ama saygı duyulacak hem balıkçısın hemde teknecisin. ![]() ![]() yüreğine sağlık abi ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Süleyman abi harika bir av olmuş. Pazarın acısını çıkarmışsın doğrusu. Avın bereketli,şansın daimi olsun.
![]() |
![]() |
#5 | |||
VİP ![]()
|
![]() Süleymancım Lambukalar şahane gözüküyor kutlarım.İnşallah bir gün bende misafirin olacağım.Tebrikler.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() kaptanım ellerine sağlık döktürmüşsün yine...bu aralar çok yoğunum kısmetse yeni yılda tanışıp misafir olmayı birlikte avlanmanın yolunu gözlücem
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() Yine yapmışsın yapacağını ..
Helal olsun daha ne diyeyim ben sana.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Süleyman abi tebrikler yine süpersin...Emekli olunca ben ne yapayım diye düşünüyordum artık buldum....(tabii emekliliği görebilirsek)
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Banned
|
![]() Kaptan ım on numara bir av çıkarmışsın yine.Bereketli olsun.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah Süleyman abi, daha bunlar buradayken devam....
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Lodosla gelen mutluluk..... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 34 | 23-06-2010 20:05 |
Manisa'dan gelen ziyaret | Hasan BALIKÇI | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 19 | 22-06-2010 23:25 |
Yağmurla gelen bereket | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 23 | 08-06-2010 18:22 |
seferihisar da sırtıyla tutulan palamut | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 23-03-2006 18:12 |