![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selim abi tebrik ederim yine harika doğada çekmişsin balıkları bu güzel av resimlerinden bizleri mahrum bırakmaman dileklerimle abi.
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Haldun gitmiş olduğum bu göl hakikatten güzel bir doğaya sahip bende ilk defa gittim bu göle,göl ormanın içinde saklı bu gölün yukarısında bu gölden 20 kat daha büyük olanı var iki göl bir birine ufak bir dere ile bağlı avlanmış olduğum bu küçük gölde Yayın,sudak,alabalık ve çeşitleri,sazan,yeşilsazan ve daha bir çok balık var bu gölün bir kısmının resimini çekmiştim.
![]() |
![]() |
#14 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selim abi beni cezbeden şey doğa ile iç içe olmak ve ortamdaki her sesin kendine has tınısının bir ahenk ile, muhteşem bir konser şeklinde görsel güzelliklere fon oluşturarak belgesel tadında doğayı yaşamaktır abi. Bu güzel resmi bizlerle paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim Selim abi. SAYGILARIMLA
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
![]() Selim Öner bey güzel bir av olmuş yanlız kafama takılan bişey var bildiğiniz gibi 1 Nisan-30 Haziran tarihleri arasında Turna ve Alabalık haricinde bütün türler için yasak dönem diye biliyorum.Açıkçası sizin yakaladığınız sazanları görünce biraz sasırdım bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
|
||
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Metin bey ben siteye almanyadan katılıyorum bu balıklarıda almanyada avladım buradaki yasaklarla Türkiyedekiler arasında fark var,zanedersen açıklamalarım yeterli.
![]() |
![]() |
#17 | ||
Guest
|
![]() Açıklamanız için tesekkürler kusura bakmayın imzanızda İstanbul yazdığını görünce yurt dısından olabileceğiniz aklıma gelmemişti.
|
||
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Çok güzel bir doğada güzel bir av olmuş. Ellerinize sağlık.
![]() |
![]() |
#19 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selim abi balıklar küçük olsada orman havası yetmiştir insana
![]() (Ayrıca hiç olmamasından iyidir küçük olması)
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selim abi tebrikler iyi iş şıkarmışsın.Tabiatta çok güzel sizin olta takımı ve sehbasıda güzel .Bu pazar bende turnaya gittim 3 tane şamandıralı attım akşama kadar tık yoktu.40 km git 40 km gel boş, Neyseki evde pilav üstü kuru vardı onunla idare ettik.
Mehmet Koray 1948 Ank.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
suya atladım | balıkcı omer | ANILAR | 6 | 24-12-2008 19:36 |
Mersinkoyu Gene Günündeydi | şeref-başkan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 22 | 26-05-2008 11:05 |
13 balığa 2 bin YTL ceza | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 21-07-2007 18:13 |
Atladım gittim alabalığa | balıkcı | ANILAR | 16 | 30-08-2006 13:34 |
Gene Temel ... | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 10-02-2006 01:18 |