|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Remzi abim vallahi bu balığı çekmek adama pazu yaptırır
![]() Tebrik ederim daha bereketli avlara inşallah
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() remzi abi videoyu büyük bir keyifle izledim muhteşemdi tek kelime ile emeğine sağlık bizlerle paylaştığın için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan
|
![]() Remzi abi harikasın..
Yorgunluk bir o kadarda haz duygusu bir arada .. İşte bizi bu sevdaya bağlayan iki faktör.. Trofelerinin devamını dilerim.. Paylaşım için teşekkürler... Saygılar.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() remzi abi o kuzumu koç mu anlamadım
![]() ama baya yormus ve o keyfı yasamakta ayrı bır zevktır tabı inşallah daha buyuk avlarda denk gelır abım
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İnan güzel bir av şekli belki sen şaka olsun diye dedin ama kasları çok güzel çalıştırıyor
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tuncat kardeşim umarım sen daha güzellerini bizimle paylaşırsın.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim inşallah daha güzelleri sizede rsatgelir.
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan
|
![]() remzi biladerim ben bu videoyu yeni gördüm
![]() tebrik ediyorum ![]() remzi biladerim sen bu balıklardan çekmeye devam et yakın zamanda seninle aynı kiloya erişcez ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Jigging | commodusmaximus | Sırtı-Seğirtme | 1 | 30-08-2010 03:39 |
jigging tekniği | erkepli | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 31-07-2010 14:03 |
Alanyada jigging günleri devam | erkepli | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 26-07-2010 09:03 |
Alanya jigging kuzu avı | erkepli | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 26-07-2010 08:57 |
Alanyada jigging video | erkepli | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 07-07-2010 17:24 |