|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() önder abi c.tesi günü bende bolvadindeydim.. orada müşterilerim var kısa bir ziyaretten sonra akşehire yola koyuldum ama akşehire ulaşamadım soluğu sultandağında otelde aldım
![]() ben videoya cektim seyir halimi ama buraya koyamam ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Önder abi çok güzel bir yazı dizisi ve çok güzel görüntüleri bizlerle paylaştığın için teşekkürler..
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben teşekkür ederim Öner,sağolasın.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Banned
|
![]() Önder abi detaylı anlatım ve resimler için teşekkürler.Eline ; emeğine sağlık.O bahsettiğin iki ayaklı Sığırlar maalesef tüm yollarımızda var.Özellikle şehir içinde !.....ve ben bunlarla 20 yıldan beri uğraşmaktayım.
Kuşlara gelince allah kabul etsin / Razı olsun .Almak kadar vermek büyüklüktür. Biz o mahlukata baktıkça gözettikçe ;bize geri dönüşümü olacaktır. Esenkalın.! |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Bende Bir Eskişehirli olarak İzmirde kar yağışına hasret kaldım,görüntüler paylaşım için teşekkürler Önder.
![]() |
![]() |
#19 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() önder kardeş güzel türkiyemizin her köşesi bir başka güzel sayende busefer bolvadin bolvadin tarafını gördük bidahaki sefere çandarlıyı görürüz çok güzel bir yerdir orası paylaşımın için teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan
|
![]() önder abi çok güzel karelerle bizlere kar göstermen büyük bir keyif verdi teşekkürler abi.
![]() manisa afyon arası ailece yapılan yolculuğunuzun kazasız belasız geçmesi herşeyden güzel ![]() açmış olduğun güzel paylaşım için tekrar teşekkürler. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yelkenli ile Marsilya’dan Bodrum’a Yolculuk | Melih | ANILAR | 16 | 24-12-2008 21:26 |
Urla - Dikili Arası Denizden Yolculuk | hasanova | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 13-08-2008 21:42 |