![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() israil sazani cikti ama samandrali takimlayla da pek bi zevkli oluyo
![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 03-04-2007 " tarihinde saat 12:37 itibariyle HALDUN YALIMLI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı
|
![]() websense saolsun resimleri göremedim ama eminim çok güzeldir tebrik ederim.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() tesekkurler demekki yukleyememisim
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Değerli reos_mow aramıza hoşgeldin, yakaladığın balıklar çok güzel ama bu balık bulunduğu ortamdaki diğer balıkların kökünü kazıyormuş sanırım.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() abicim tutmasi zevki zaten komsulara dagattim hepsini dediginde haklisin koca golde tekler
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler, güzel av olmuş...
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Eve geldim ve resimleri gördüm gerçekten kütük gibi bir görüntü var
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Miço ![]()
|
![]() özellikle ikinci resim çok güzel, balıklar sanki sırayla geliyorlar. Sen poşetini aç hepsi içine sırayla dolsunlar,
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhabalar,
Kiymetli balikci arkadaslarim,biraz gecikmis bir cevap olacak ama yeni gordugum icin cevap yazmamin faydali olacagini dusundugum icin yaziyorum.Bu goletlerdeki baliklar butun avrupadaki yapay gollerde oldugu gibi olta balikciligi icin gollere birakilan CARAS(Carassius Auratus Gibellio,Carassius Auratu,ve baska cesitleride olan)baliklardir.Bunlari sazandan ayirmak bayagi zordur.Israil sazaninin en belirgin ozelligi pullarinin parlakligidir.Asagida caras baliklari ilgili romanyadan alinmis bir link.cok selamlar. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Fly (yapay sinek) | Güven ÖZYELDAN | Fly | 7 | 12-02-2011 16:40 |
harika bir yapay yem | mufi | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 17 | 26-01-2008 18:16 |
yapay solucanlar | cevat2 | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 1 | 20-03-2007 07:49 |
enteresan bi yapay yem... | aganta borina borinata | Malzemeler ve Bakımları | 3 | 15-01-2007 20:49 |
Yapay Yemler | HALDUN YALIMLI | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 16 | 15-01-2007 14:34 |