|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||||
Kaptan ![]()
|
![]() günlerdir taşınma dedik , hava müsait olmadı dedik tam artık sıkıntı göstergeleri tavan yapmak üzereyken arkadaşım Hilmi aradı 'kaçalım abi bu gün hava sakin ne dersin' dedi.
Baktım gercekten denizde güzel olur dedim hemen takımları bir kontrol ettim. Herşey yolundaydı, hazırlandık saat 14.00 gibi yola koyulduk fakat günlerdir limanda yatan tekne nin altı çok fena sakal tutmuş biraz yavaş bir yolculuk oldu(en azından radar sorunu olmadı) Daha önce hiç avlanmadığım fakat hepgelip gecerken burası balık yapması lazım dediğim bir yer vardı. Yine ordan geçmeye karar verdim balık görünmüyordu sonarda,fakat denemem gerek tiğini düşünerek durdum. İlk kez denemeyi düşündüğüm jig i takmıştım kımetin bol olsun diyerek salladım gitti,dibe değmesiyle hemen kılasik ritimlere başladım yaklaşık 10 mt den sonra geri bıraktım.Tekrar iniyordu sanki inerken birşey asıldı çünki jig in kendi iniş hızında daha farklı hissettim, anında makinayı kapatım ama birşey yok, tekrar bıraktım yine dibe indi,çekmeye başlamıştımki o muhteşem tepki birden yüklendi,uzun zaman dır yaşayamadıgım o muhteşem mücadele başladı.Gerisini video da izleyebilirsiniz.Tek eksiklik kakıç almak için tekneye çıkış anı yok görüntüde fakat resimlerle tamamladık sanırım avımızın hikayesini.Kalın sağlıcakla.
Eve gitmeden birde dükkana ugrayalım dedi kıramadım kendisini [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Evdeki halleride çok güzelldi. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 04-03-2011 " tarihinde saat 12:35 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Miço ![]()
|
![]() remzi abi çok güzel av olmuş tebrik ederim, alanyada mı tuttunuz peki remzi abi, bu arada video linkini tıklayınca şifre kullanaıcı adı istiyo
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bravo Remzi biraderim gözümüz şenlendi
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() Remzi abi gözümüz şenlendi..
Sen diyorsunki ... -Necati al bir takım.. Biliyorsun içimdeki arayışı.. Emeğine sağlık.. Masa desen başka harika... Afiyet bal şeker olsun.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() OFFFF diyorum ustacım OFFF.
Ellerine sağlık abicim mükemmel bir av olmuş tebrik ederim.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi harika olmuş bizim karadenizde varmı bu yiğitlerden
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Maşallah diyelimde nazar değmesin.Jig olayına bende merak saldım,misina-ip-ve sahte hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim,uygun zamanda çeşmede denemek istiyorum,şansınız hep yanınızda olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Miço ![]()
|
![]() remzi abi kullandığın kamış-makina-sahteyi yazabilirmisin, jig takımı almak isteyenlere fikir olur
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Remzi bey elinize sağlık harika balık tebrik ederim.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
VİP ![]()
|
![]() Remzi kardeş bu ne güzellik her daim böyle balıklar nasip olur inşallah.Zevkle seyrettim.Emeğine sağlık kardeşim.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alanya jigging kuzu avı | erkepli | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 26-07-2010 08:57 |
antalya kuzu avı videoları | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 09-03-2009 21:24 |
KUZU BALIĞI avı(video) | Rauf | Videolar | 28 | 27-09-2007 04:44 |
Alanya da kuzu günleri | Rauf | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 11-09-2007 14:56 |