|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() 1 Hafta önceden kararlaştırdığımız gibi Halil abi Önder abi Ali Rıza abi ve ben bugün sabah soluğu kaptan karabulutun yanında aldık. yemler alındıktan sonra çok güzel bir hava üzmeyecek bir deniz ile birlikte demir aldık.
![]() ![]() Avlak yerimize vardığımızda hepbirlikte oltaları suya indirdik işte yakalyış anımızdan sizlere bazı kareler ![]() ![]() ![]() Saat 14.00 gibi hava yükselmeye başlayınca yavaş yavaş limana geri döndük gün sonunda ortaya karışık güzel bir av çıkardık. ![]() ![]() ![]() ![]() Limana döndükten sonra kaptan karabulut bize küçük çaplı bir balık tava ziyafeti verdi salatayı önder abi tavayıda taygun kardeşim yaptı kendilerine çok teşekkür ederiz. ![]() ![]() Bir av gününü daha sonlandırdıktan sonra eve dönme zamanı gelmişti herkese tekrar tekrar teşekkür ederim sağlıcakla kalın saygılarımla hepinize rastgelsin
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ohh
Hiç bir şey olmasa bile şu balık ziyafeti harika görünüyor. Afiyet bal şeker olsun. Teşekkürler paylaşım için.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
VİP ![]()
|
![]() Serhatcım kutlarım balıklar çok güzel tavalıkları almışsınız çıtır çıtır afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan
|
![]() serhaaaaaaat
![]() ![]() ![]() ![]() dostlar yine beraber ![]() güzel bir gün yaşadığınız belli fazla sözede gerek yok böyle güzel birliktelikleri gördükçe neler kaçırdığımızı biraz daha anlıyoruz. ![]() bu balık dönüşü teknede balık yemek moda olmaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() herşeyin gönlünüze göre olmasını diliyorum . ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hepinize çok teşekkür ederim hasan abicim sen iste yeterki gidelim de alo de hemen kurarız ekibi yine yalnız dikkat etmek lazım biz kıyı avcılarını biraz sarsıyor tekne ben hala sallanıyom mesela
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() malum herkesin işi gücü var benim gibi evde oturmuyolar ![]() ![]() ![]() sadece sağlık sıhat ve zaman denk gelsin mutlaka gideriz. ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bende o zaman şöyle diyeyim sevgili hasan abim c.tesi gidilip pazar akşama kadar olacak şekilde ben her zaman varım benim iş olanakları buna müsait sende beni anlamışsındır sanırım abim
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() serhat kardeşim güzel zevkli bir av yapmışsınız..
süleyman abiminde hakkını vermek lazım.. güzel av olmuş.. tüm ekibi tebrik ederim
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() çok teşekkürler veli süleyman abinin hakkını vermemek mümkün değil zaten rastgelsin
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tüm ekibi tebrik etmek gerek.Bizden sonra böyle bir havada denize çıkacak kimse olmaz demiştim ama siz bizden baskın çıktınız.Sohbetiniz daim olsun.Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Manisa Team Foça 26-12-2010 | adolomorola | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 48 | 16-04-2011 12:41 |
Paşa Team Başkanından Manisa Paşa Team Üyelerine Sürpriz Ziyaret | Kamil ESEN | ANILAR | 19 | 09-03-2011 22:03 |
Manisa TEAM Foçadaydı... | adolomorola | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 42 | 21-12-2010 13:26 |
Manisa Team Karareisteydi | Ceryancı45 | DENİZ AVI KARADAN | 24 | 20-05-2010 08:44 |
Manisa Team sezon açılışını yaptı. 13-14.03.2010 Karareis | adolomorola | DENİZ AVI KARADAN | 32 | 19-03-2010 09:06 |