|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Almanya' dan tüm balıkçı dostlara merhaba
Merhaba tüm balıkçı dostlar. Memleketim Eskişehir.1962 den beri Almanya' nın Köln şehrinde yaşamaktayım. 2003 de amatör kıyı balıkçılığına başladım. 2009 dan bu yana Hollanda ve İzmir' de teknelerden zevkle olta balıkçılığı yapıyorum. Biraz geç başladığımı sanıyorum. Yazları 4 - 5 ay İzmir Gümüldür' de kalmaktayım. Bu yıl Çeşme' den de tekne balık avına katılmak istiyorum. Balıkçı dostlarım la keyifli ve yararlı paylaşım sağlacağımı umuyorum. Buralardan bilmek istediğiniz herşey için mesajlarınızı bekliyorum. Tüm balıkçı dostlara saygılar sunarım. İbrahim ILIKEL - 09.04.1958 Eskişehir / Seyitgazi Site kurucusu ve tüm yönetici arkadaşlara teşekkürler |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldiniz keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Banned
|
![]() İbrahim abi aramıza hoşgeldiniz.Kalıcı paylaşımlar dilerim.
Herzlich wilkommen..!! |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Miço ![]()
|
![]() aramıza hoş geldiniz güzel vakit geçireceğinize eminim ibrahim abi
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() İbo biladerim aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.İzine geldiğinde tanışmak umuduyla..
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İbrahim bey aramıza hoşgeldiniz keyifli ve kalıcı paylaşımlar hoşçakalın....
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldin devamlı kalıcı ve güzel dostluklar dilerim
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Bu yıl Çeşme' den de tekne balık avına katılmak istiyorum demişsiniz sizin isteğiniz var ise bizede size izmire yazın geldiğinizde sizi ava götürmek bizlere düşüyor umarım yazın hep birlikte bir av yapmak nasip olur. Sizinde orada yapmış olduğunuz avları bizlerle paylaşımınızı dört gözle beklediğimizi bilmenizi isteriz. ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Keyifli forumlar dileriz. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
karadenizliden tüm dostlara merhaba | keops_ra | Tanışma | 1 | 11-11-2010 18:37 |
Tüm balıkçı dostlara selam | avzamanı | Tanışma | 11 | 01-05-2010 09:05 |
Tüm balıkçı dostlara selmalar... | h.barutcu | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 8 | 19-08-2007 20:43 |
Tüm dostlara merhaba | kubilay enginol | Organizasyonlar | 18 | 20-01-2007 21:19 |
tüm balıkçı dostlara selçuktan selamlar | zapatistatr | Tanışma | 10 | 29-09-2006 20:03 |