![]() |
#11 | ||||
Üstad
|
![]() Kamil hocam,demedi deme.Ben bu kıza talibim.
![]() ![]() ![]() Bu kız gerçekten çok güzel kahve yapıyor.. ![]() ![]() Şaka bir tarafa işte RASTGELSİN nin amacı bu dostluk ve hoş sohbet. ALLAH muhabbetlerimizi artırsın...
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi bu kahveden tekneye gelirken de getirelim,yaparız bayağı keyifli içmesi.Allah birliğimizi dostluğumuzu daim etsin.
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() şu meşhur kahveden bi ben içemedim ama içeceğim inşaallah
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan
|
![]() güzel olmuş.
![]() ulaşmış olsaydın bile gelemezdim kamil biladerim. Bu mesaj en son " 11-03-2011 " tarihinde saat 19:04 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
VİP ![]()
|
![]() Arkadaşlar dostlukların devamını dilerim,
![]() ![]() ![]() Gününüzün çok güzel geçtiği videodan belli,imrendim doğrusu. hele o kahvenin görüntüsü varya mmmm.hepinize saygılar. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sağlık olsun.Yakında yine geleceğim.O zaman artık.
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Eyvallah İrfan Ustam.Senle de gideriz bir gün.Necatinin kahvelere doyum olmuyor.
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() kamil abi ne güzel bır gun gecırdık valla ıyıkı gelmıssınzı zıyaretımıze
herkezı beklerız sakızlı kahvemızın yanında guzel hos sohbetlere hersey balık avı degıl dostlukları ve arkadaslıkları da pekıstırmek bole hos sohbetler ve zıyaretlerde yapmak cok guzel hareketlerdır ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Valla çok güzel olmuş... Manisalı abilerimizin bizleri ne ala misafir ettiklerini unutmak mümkün değil ... Uzakta olmak böylesi günlere daha çok özlem çektiriyor...Kısmet inşallah bir araya gelmek nasip olur sağlıkla kalın...Tüm doslara selamlar..
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Organizatör
|
![]() Kamil hocam afiyet şeker olsun sakızlı kahve yi içmişsınız yarasın, Necati meşhur sakızlıdan sitede bir ben içmedım gecenın bir yarısında izledım videoyu canım çekti :
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Halil abiyi ziyaretim(Halil 23 ) | Kamil ESEN | Tanışma | 17 | 13-01-2011 18:03 |
İzmir Çeşmealtı 17.10.2010 | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 20-10-2010 10:53 |
İzmir den Tufan | tufan27 | Tanışma | 15 | 27-06-2010 16:47 |
İzmir Demircili | gklp | DENİZ AVI KARADAN | 4 | 07-02-2009 20:33 |