![]() |
#1 | |||||
Üstad
|
![]() ![]() Merhaba arkadaşlar.. Cumartesi hava raporları yağmur gösterdikleri için avımızı pazar gününe almak zorunda kaldık. Bacanağın ( murat baykent ) işi olduğu için ben tek başına çıktım . sabah saat 6 gibi av yerindeydim daha güneş yeni doğuyor. Dolunay olduğu için erken balık beklemiyorum ama yarım saat geçmeden ilk vuruş ve ilk balık . Bazen yarım saat kesiyor sonra yine başlıyor . Böyle böyle saat 2 yi yaptım bu arada 2 tane 0.35 misina patlattım zedelenmiş misina ile avlanmanın sonu . Başkalarına kızarım bazen insanın boş zamanına geliyor . Saat 2.30 civarında bacanak mamunları kapmış geldi , onunla da yaklaşık 1 saat avlanduk ama hiç balık alamadık . Çiftlik kaçkını çipura kafesteki beslenme alışkanlığını doğada da devam ettiriyor saat 3 ten sonra hayvan yem yemiyor .Yine de tek başına 12 tane çipura almışım ama bu hafta hiç deniz yok . Hepinize rastgelsin hava 2-4 poyraz bol yağışlı derinlik 40 m. takım 0.35 misina 3 lü iskandil olta yem mamun ve yengeç ![]()
ERGUN DÜRÜSEL 0532 231 84 38 1958 İZMİR RH+B Bu mesaj en son " 21-03-2011 " tarihinde saat 13:42 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Miço ![]()
|
![]() ergun abi çok güzel av yapmıssın afiyet bal olsun, avlanma mekanı olarak ıldır tarafı mı?
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Ergun abi tebrikler...
Tek tabanca güzel bir av geçirmişsin.. Kopan misinalara üzüldüm.. Kesin sen o misinaları değiştirmişsindir.. Güzel porsuyonluk balıklar Afiyet bal şeker olsun.. Paylaşım içi teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sanki her gittiğinizde balık kesinmiş gibi.
Ne güzel ya ![]() Biz gittik mi her zaman boş gelecekmişiz gibi oluyor. İmreniyorum valla. Tebrik ederim abi. Harika bir av olmuş. Darası başımıza. Paylaşım için teşekkürler. Çok daha iyilerinin rastgelmesi dileklerimle.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ergun abi, ellerine sağlık güzel av olmuş. Ben de 12 tane tutsam hiçbiri deniz olmasın
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ergun Abi, balık kesmedi Murat Abi geldiği için balıklar kaçmıştır.
![]() ![]() ![]() Tek başına ne güzel balık yakalıyorsun ne diye bacanağı çağırdın ki... ![]() ![]() ![]() Abi ellerin dert görmesin çok güzel balıklar yakalamışsın. Seni tebrik ediyorum. Murat Abiyi tebrik etmeye gerek yok sonuçta hiç balık yakalayamamış. ![]() ![]() ![]()
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ergun Abi hiç durmuyorsun maşallah.
Daha güzellerinin yine seninle olmasını diliyorum ![]() Görüşmek üzere abi.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel ve bereketli bir av olmuş Ergün abi tebrikler...
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
VİP ![]()
|
![]() Erguncum ellerine sağlık paylaşımdan dolayı teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Ergun abi sende 12 çipura bende 12 mercan.. bu haftanın uğurlu sayısı bu galiba
![]() çiftlik çipurasının tadı tartışılık tabi ama avı normal çipura ile aynı, 12 tane çekmenin de tadı bir başka güzeldir. Çok tebrik ediyorum. Darısı bacanağın başına ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
05.03.2011 Çeşmealtı av raporu | Çağatay | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 10-03-2011 22:56 |
05.03.2011 Av Raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 21 | 10-03-2011 09:07 |
19-02-2011 av raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 18 | 23-02-2011 08:01 |
03-02-2011 av raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 12 | 07-02-2011 11:50 |
30.01.2011 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 06-02-2011 22:25 |