|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Anıl kardeşim öncelikle yeni teknen hayırlı uğurlu olsun. Ama ne zaman görsem hep soğan yiyiyorsun
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
VİP ![]()
|
![]() Gençler tüm ekibi kutluyorum.Övünç kardeşim bu güzel paylaşımdan dolayı teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() yeni tekne hayırlı olsun bol kazançlar dilerim.tüm ekibi kutlarım.herdaim rastgele.
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Tüm abilerime , kardeşlerime güzel yorumları için bende teşekkür ederim aslında bu hafta sonu içinde siteden bazı arkadaşlarla tanışıp bir grup yapsak mı diye düşünüyorum müsait olanlar arzu edenler varsa eğer?
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Övünç kardeşim nasılsın,kahvede Halil abide ufak bir org.yapalım diyor.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Sağolun evet Halil Abi ile konuştuk , bu hafta hava biraz problemli gözüküyor birlikte olduğumuz gün için iyi bir hava olsun istiyoruz yarın sabahtan yine havayı kontrol edip ben kendisini arayacağım ama bu hafta gidemez isek haftaya kesin gideceğiz diye konuştuk dostlukların yayılması için böyle ufak organizasyonlar şart inşallah birlikte nice güzel günlere. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() paylaşımı okuyunca yerimde duramadım, deli gönül atla arabaya çek 2. limana çık denize dedi ama Ankara'dan İzmir'e yol epey uzun.... ama 2 Nisan da İzmirdeyim, Anıl yeğenim benide balığa çıkaracan değilmi... tekne denizde kalırsa ben iner kakışlarım sen hiç dert etme..
hepinize rastgelsin.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() 2 nisan'da bekliyorum o zaman seni ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Anıl Kaptan ile Bayram Sefası | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 27-11-2010 11:50 |
ANTENLİ ve TAYGUN | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 25 | 03-10-2010 07:24 |
taygun aşkolsun | theimam35 | ZIPKINLA SUALTI AVI | 2 | 01-02-2007 19:33 |
Doğum Günün Kutlu olsun Anıl | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 30-03-2006 02:23 |