|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar Ben Edirne Keşan'dan Ersin SÜMER. 37 yaşındayım, memurum. Yarışmacı arkadaşlarıma başarı dilemek isterdim ancak, burası yarışın değil dayanışmanın odağı olduğunu görünce aranıza katılmak istedim. Dostluğunuza layık olmaya çalışacağım.
Hepinize saygı ve selamlar. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Ersin aga hoşgeldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim. Keşan'a sevgiler.
Atakan ÇETİNBİLEK 1976-Bornova,İZMİR Bu mesaj en son " 30-03-2011 " tarihinde saat 09:01 itibariyle Atakan_YeniFoca tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hoş buldum Atakan selamlar.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Sizin orada güzel sazanlar tutuluyormuş bildiğim kadarıyla paylaşımlarını artık süslersin sazanlarla.. ![]() Keyifli paylaşımlar dilerim... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() Ersin kardeşim aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun..
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Keyifli forumlar dileriz. Forum kuralları gereği imza ayarlarınızı yaparsanız çok seviniriz. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hoş geldin keyifli ve kalıcı paylaşımlar
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ersin aileye hoşgeldin keyifli va kalıcı bir forum diliyorum..
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldin. Keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Selam olsun deniz sevdalılarına... | viravira | Tanışma | 9 | 02-02-2011 06:59 |
deniz tutkunları selam | sencer33 | Tanışma | 3 | 10-01-2011 15:51 |
Tüm deniz ve balıksever arkadaşlara selam, | dizi | Tanışma | 8 | 06-01-2011 15:47 |
Deniz ana bu güzel günde boş çevirmedi bizi | galip&emel kültür | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 5 | 19-05-2009 15:08 |
selam güzel insanlar | mufi | SAĞLIK | 10 | 26-09-2007 03:24 |