|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan
|
![]() ![]() Abim öncelikle sağlıklı seneler dileyerek Emekliliğini kuttarım.. Harika bir ortam olmuş nefis beraberlik bir av turuylada noktalanmış.. Sohbetiniz daim olsun.. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Öncelikle dogumgününüz kutlu olsun,nice saglıklı yıllar dilerim,emekliliğinizde hayırlı olsun darısı başımıza
![]()
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() evet veli kardeşim tam bir balık çetesi tabiki bu işin şakası. güzel mesajındaki temennilere senin adına bende diliyor sevgilerimi iletiyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() evet halil abim kervana katıldık. artık balıklarmı ağlar yoksa bizmi ağlarız bilemiyorum. mesaj için çok sağol sevgilerimle
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() remzi kaptanım mesajında belirtiğin güzel temennileri bende senin için diliyorum sevgilerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() bilgisayarı konuşturan kardeşim necatim. çok sağol hem rapor hemde diğer güzel temennilerin için. aynı temennileri bende senin için diliyor sevgilerimi iletiyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Abim kusura bakma ... Aslında dün uyanmam lazımdı imzanı düzenlerken.. ![]() Aklımda değil inan tarih... ![]() Yoksa ayrı bir konu açıp benim kutlamam gerekirdi .. ![]() Afola.. ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Mazhar bey, doğum gününüz kutlu olsun, emekliliğiniz de hayırlı olsun. Tadını çıkararak mutlu bir emeklilik yaşamı diliyorum.
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() çok sağol yağızım rapora yazdığın güzel temenniler için aynı temenniler ile birlikte sevgiler.
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() necatim bu vesile ile sitemizin yönetici arkadaşlarımıza bir önerim olacak aynı benimkini yaptığın gibi yapıp doğum tarihlerini ve telefonlarınıda yazalım. böylece bütün üyelerimizin mutlu günlerini paylaşmış oluruz.telefon ilede ulaşma imkanı her konu için kolay olur.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
doğum günü | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 15-04-2007 21:14 |