![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Bu mesaj en son " 20-09-2011 " tarihinde saat 19:50 itibariyle Murat ÇAKMAKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Başımın etini yedi balıkta balık 1 hafta öncesinden tekneden haberdardı baba ne kadar kaldı deyip duruyordu bende oğlum işte parmak hesabı bu kadar gün yatcaz kalkcaz anlayacağı dilde benim başıma balıkçı olacak galiba sıtaj görmesi için kalfa hasanın yanına düşünüyorum ne dersiniz
![]() Bu mesaj en son " 04-05-2011 " tarihinde saat 22:47 itibariyle Murat ÇAKMAKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Göveçte kuru fasulye stajımı olacak bu Murat ?
![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() murat olsun be zamanla öğrenecek,alışacak sen ilk tuuttuğun balıkta korkmadın mı?herşeye rahmen güzeldi.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() Murat bu gün korkar ama biraz daha alışırsa peşini bırakmaz.Aşı güzel olmuş,devamının gelmesi dileğimle..
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan
|
![]() bi üstadın uğluna böyle görüntü pek uymamış
![]() ![]() ![]() ben olsaydım koymazdım. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Miço ![]()
|
![]() Muratkardeşim sen gönder benim yanıma eğer beni sollamazsa nedersen olurum bak balıkçı nasıl yetiştirilir gör ozaman teneke tavuğa gelince sen hep köprüyü kör geçiyorsun takıl bu kardeşinin peşine bak neler öğreneceksin daha
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Amatör balıkçı | kjetlee | Tanışma | 11 | 29-08-2011 17:29 |
İhtiyar Balıkçı | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 16 | 01-04-2010 15:35 |
ibrahim kardeşimiz balıktan dönerken kaza geçirmiştir.... | mehmetkumru | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 11-04-2009 09:41 |
balıkcı mehmet:) | delvel | TATLI SU AVI | 3 | 19-12-2008 00:35 |
yolu balıktan geçen herkese izmir'den merhaba | babacakka | Tanışma | 10 | 02-10-2007 11:18 |