|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() Arkadaşlar bence bu fırsat ta kaçmaz..
Deniz avlarında..........:Kıyıdan yada tekneden kullanmak biraz yorucu olabilir... ![]() Tatlısu avlarında ise....:Beklemeli SAZAN avlarında gayet rahat kullanışlı bir makina olduğunu düşünüyorum.. ![]() Şöyleki Bu gün gidip bu makinayı inceledim.. Bizlerin kullandığı SURF makinaların aynısı. Üzerindeki kafa konik uçlu, Yedek grafit kafa Bir okadarda sağlam bir makina ancak almak isteyen dostlarımız şunu göze almalılar..!!! Makinanın ağırlığı Tam 800 Gr. Kendim bizzat tarttım.. ![]() Fiyat ve sağlamlık oranı göz önüne alındığında, yapılan kamparnyalı satış bedeli üzerine (65 TL den 35TL ye indirilmiştir) Tatlı su avcılarına öneririm.. Ürün Detayları
![]() Makina özelliklerini buradan inceleyebilirsiniz.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bayağı iyi ama ağırmış..Paylaşıma teşekkürler..
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Senin tavsiye ettiğin kuponlarla bugün ikinci makinamı aldım dostum okuma avenger 55 yorumları bekliyorum teşekkürler....
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Elime alıp birde tecrübesi yapmam lazım yorum için.. Ama netten baktığım özelliklerini incelediğim kadarı ile parasaının karşılığı bir makinaya benziyor.. Ama yinede ben olsaydım aynı marka model olsa bile kıyı avları ve bilhassa kayalık yerde avlanan biri olarak 55 lik kafa değil de.. AV-65 yada AV-80 liğini düşünebilirdim.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Shimano, Okuma ve Ryobi markalarının her modelini gözünüz kapalı alabilirsiniz. Hata standartları çok çok yüksek firmalar bunlar.. İyi bir tercih yapmısınız güle güle kullanın..
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bu ürün D-A-M Space Evo serisinin taklididir, geçenlerde burada bir markette inceledim. ben zamanında orijinalini (D-A-M) kullandım ve pişman oldum, bu ürünü de kesinlikle tavsiye etmem. özellikle çevirme kolunun çok dandik olduğunu belirtmeliyim...
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Yorumlar için teşekkür ederim kaliteyi deneyip göreceğiz özellikle 55lik aldım diyebilirim elimde bir tane 8000vi vardı zaten bunu da belki at çek tede kullanabilirim diye düşündüm oradaki arkadaşlar makinaya uygun dedi ama bilemem tabii tecrübe etmek lazım teşekkürler...
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() teşekkür ederim daha iyisi sizlerin olsun at çek tecrübesi nasıl acaba bu makinanın denedinizmi...
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Makina arkadaşımındı tekneden avda kullandım.Sarımı çok rahat ve kaliteli bir makina okuma olarak uygun fiyatıyla ortaya çıkıyor. Bu fiyatlara piyasada alınabilecek en güzel makina avenger serisi bence. Özel olarak atçek avcılığı pek ilgilendiğim bir konu değil fakat uzun süreli atçak avları için biraz büyük gelebilir diye düşünüyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bence gördüğüm en güzel balık | Deniz97 | Deniz Balıkları | 11 | 29-10-2011 15:46 |
çıkrık makinayı bele bağlama | genzul | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 0 | 14-01-2008 19:10 |