|
Satıyorum 2. el yada kullanılmamış malzeme arayanlar, satanlar. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() 4.3 inç GPS Navigasyon Sistemi + 128 MB DDR2 RAM + 2 GB Dahili Hafıza + FM Transmitter + Yeni i-GO™ 8 3D-City + 81 İl Başarsoft™ Harita, ürünü kulanmadım,kontrol amaçlı evde açıp denedim,araç alma planımıda ertelediğim için öylece yatıyor,ihtiyacı olan forumdaşıma 160 tl ye verebilirim.(faturalı ve garantilidir,kalan garantisi 20 aydır)
![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alacak ve satacak arkadaşa hayırlı uğurlu olmasını dilerim..
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() bu navigasyon cihazında deniz haritaları da yüklümüdür acaba? yani tekne için kullanabilirmiyiz. teşekkürler.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Teşekkür ederim öner abi,
Alıntı:
( Düzeltme: özgür abi navigasyondan anlayan bi arkadaşıma sordum üzerinde yüklü değil ama yüklenebilir dedi,kırılmış bi yazılım bulup denemem lazım diye ekledi daha önce hiç denememiş ![]()
ufuk kaplan Denizli brh+ -1980 Buca / İzmir ![]() Bu mesaj en son " 07-05-2011 " tarihinde saat 19:42 itibariyle tigerson tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() teşekkürler hemşerim. yeni kayığım için düşüğnmüştüm ama olmadı. alana, satana hayırlı olsun.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Piranha 3.5'' Diablo Navigasyon Cihazına deniz haritası yüklenebilir mi? | mehmet_didim | Haritalar | 2 | 20-03-2012 22:19 |