|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman abi teşekkürler sizin de avınızın iyi geçmesine sevindim .
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Vaay raif abicim çıkmışsın sonunda denize
![]()
![]() |
![]() |
#33 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrik ederim abi.
Az zamanda çok iş diye buna denir. Biz kocagün dolaşıyoruz da nafile ![]() Abi bu arada düşünmen yeterli. Söz filan önemli değil gönüller bir olsun. İbrahim güzel bir plan yapar ve havada musade ederse birlikte avlanmayı çok istiyorum. Ama nasip ya hava bozuk oldugunda benim hafta sonu mesaim olmuyor. Eee hava düzgün oluyor mesaiye gidiyoruz. Bir türlü denk getiremedik ama Allah'tan ümid kesilmez. Nasip ne güne bakalım. Paylaşım için teşekkürler. Afiyet bal şeker olsun.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||||
Banned
|
![]() Raif abi kısa da olsa çok çeşitli bir av yapmışsınız devamını dilerim .Rastgelsin.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Raif abi çok güzel bir av olmuş devamını diliyorum.
O gün bende hekimin üstündeydim ama olta atmak amaçlı değil ![]() ![]() Denizde görüşmek dileğiyle abi.
![]() |
![]() |
#36 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mustafa.cım teşekkürler daha iyileri seninle olsun rastgele kardeşim.
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() abi süper av olmuş paylaşım için teşkkürler.afiyet olsun
![]() |
![]() |
#39 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Adem teşekkürler size de bol nasipli avlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Anıl inan benimde gözlerim denizde seni arıyor teknemiz aynıya bakalım ne zaman karşılaşıcaz hayırlı işler bol kısmetli avlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
19 Mayıs 2011 İzmir Körfezi av raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 10 | 21-05-2011 10:11 |
7 Mayıs 2011 Güzelbahçe av raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 13 | 18-05-2011 20:05 |
05.03.2011 Çeşmealtı av raporu | Çağatay | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 10-03-2011 22:56 |
17 mayıs ceşmealtı raporu | asepetci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 21-05-2009 18:58 |
çeşmealtı raporu 03 mayıs 2009 | asepetci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 05-05-2009 11:25 |