|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan
|
![]() SEVGİLİ KARDEŞİM TUNCAY
![]() Hiç üşenmeden taaaaa denizliden kalkıp karareise hem aile kampı hem eğlence hem balık hepsini bir arada yaşamak için uzun yoldan gelmek hiçte kolay olmasa gerek ![]() ![]() sen ve ailende öyle bir yürek varki ben buradan ne anlatırsam anlatayım ne söylersem söyleyeyim anlaşılmaz ![]() sadece şunu diyebilirim üç gün orada olmamıza rağmen yüzünüzde hiç bir mutsuzluk belirtisi göremedim. ![]() sizler gibi bir dostum olduğuna çok sevindiğim bir gündü yüreklerinize sağlık GÜNAY AİLESİ. ![]() ![]() ![]() ![]() senin konuda anlattığın gibi ÖNER veAİLESİNİN bizlere katılımı ayrı bir güzellikti ![]() ![]() ![]() öner kardeşim sana ve ailene sonsuz teşekkürler ![]() ![]() işlerinden dolayı anca pazar sabahı katılabileceğini bildiğim sevgili adem kardeşim ve ailesi ise muazzam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() hasan abi allah sağlık sıhat versin bizler her zaman böyle dostları kucaklıyoruz birgün mutlaka kucaklaşırız.
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Demirköprü barajı diyorsun sende biliyorsun o benim işim ![]() ![]() Ben en uygun zamanı belirleyip sizlere haber veririm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Üstad
|
![]() İşte RASTGELSİN paylaşım sitesinin,sadece bir paylaşım değil,dost ve bir aile sitesi olduğunun kanıtıdır bu mini organizasyon.GÜNAY ailesi taaaa Denizliden,ALDOROMA ailesi Manisadan,VARDACIK ailesi,O minik bebekle Bucadan,(Hasan balıkcıyı saymıyorum Onun çünkü Karareis ikinci adresi O hep orada) Kalkıp gelebiliyorlarsada bundan daha güzel bir dostluk düşünülemez.
Ama Hasan kardeşim ben bir şeyi çok merak ettim.Tuncaya YAT GARİ demeden yatmazda susmazda.. ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili dostlarım,böylesine güzel bir hafta sonu geçirmenize inanın çok sevindim.Sizleri yürekten kutlarım.. NOT: Ya tuncay senin ne işin var oralarda koca koca kupesler seni beklerken Güzelbahcede.. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok güzel bir hafta sonu tatili olmuş.Görüntüler bunu bariz anlatıyor.Allah daim etsin.
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Üstad
|
![]() raporu okurken güle güle öldüm yanınızda olduğu düşün mideme kıramplar girerdi herhalde ne mutlu size ALLAH nazardan saklasın
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
VİP ![]()
|
![]() Tuncay kardeşim bu güzel paylaşımdan dolayı teşekkürler.Balık olmasada çok güzel günler geçmiş hepinizi kutlarım.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan
|
![]() Tuncay abi öncelikle seni ve Öner abiyi Kutlarım Aileniz ile İzmire kadar gelip bu ortamı Güzelleştirdiğiniz için.. Hasan Abimi ayrıca kutlarım güzel Evsahipliği yaptığı için..
Balık olmasada Ailecek Bir arada olmanız Doğa ile başbaşa bir zaman yaşamanız çok güzel.. Bende aranızda olmak isterdin ancak işlerim dolayısı ile orada olamamaktan dolayı çok üzgünüm.. Bu güzel anları bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim Emeğine sağlık.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hafta sonu tatili diye buna denir
![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Manisa dan Hasan Balıkçıyı ziyarete gittik | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 10-01-2011 19:24 |
Buyrun beraber yiyelim. | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 25-05-2010 20:02 |
Tekneyi Kontrole Gittik... | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 02-03-2010 22:28 |
tekne kontrole gittik, levrek ve sinarit aldık :) | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 22-02-2009 20:28 |