|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Liman da canlı teke ile yakaladığım ispendekler 2 tane gelincikde yakaladım ama tercihim olmadığı için geri saldım[IMG].
Armağan Ak 1966/ ANTALYA/TEKİRDAĞ Bu mesaj en son " 23-05-2006 " tarihinde saat 21:41 itibariyle arm59 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Armağan abi hayırlısı olsun inşallah daha iri levreklerde alırsın bu sezon
Karanlık çıkmış resim kaç gr görünmüyor
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler, yemeklik çıkmış yine...
tartıda 407 mi yazıyor 4071 mi onu çözemedim yalnız ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Miço ![]()
|
![]() malesef 407 gr. yazıyor genelde bu boyları geri salarım ama ilk balık olunca kısmetim kapanmasın diye eve getirdim. Daha büyük boyları vardı ama yanaşmadılar (5-6 kg.) civarları gördüm ayna yapıyorlardı fakat bende 5mt. halkasız kamış vardı uzağa atma şansım olmadı.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Büyüklerinide bekliyoruz Armağan kardeşim,herşeye rahmen genede akşam yemeğini çıkarmışsın yanınada güzel bir salata oh,hadi yeni resimler için rastgelsin.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Miço ![]()
|
![]() armağan abi güzel av olmuş yanlız balıklar resimde iri cıkmış bana kalsa en irisi 600 gr diğerleri 400 gr derdim
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Tebrik ederim.Balıklar güzelmiş...
|
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Miço ![]()
|
![]() balıklar aslında küçük değil büyük olanı 21cm. çıktı ama 145gr. geliyor net çıksın diye fotoğraf makinasını fazla yaklaştırdım ondan daha büyük gözüküyor Ama çok lezzetliydiler.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Afiyet olsun armağan abi
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
kış sezonu çipura avı | dinyeperksk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 26 | 30-11-2008 10:40 |
Av Sezonu... | ilhanmania | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 14-06-2007 17:23 |
sezonu açtık... | varior | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 12-06-2007 21:09 |
Arkadaşlar ilk defa ciddi bir topic açtım.Destek istiyorum | atomik07 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 14-09-2006 14:41 |
Sezonu açtık | erol hoca | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 14-09-2006 00:18 |