|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bayram tatilinde yapılacak en güzel şeyi yaptık ve1 hafta öncesinden planladığımız gibi 2 eylül gece saat 1 gibi yola çıktık 10 arkadaş sabah 4;45 de Kazıklıya ulaştık kaptanımız mustafa kaptan la birlikte sabahın nefis güzelliğiyle keyifli bir yolculuk sonunda av yerine vardık sonrası malum oltalar çalışmaya başladı, yem olarak mamun kullandım,ilk mercanların çıkmasıyla alınan haz tarifsiz bir hal aldı.saat 14;00 a kadar bereketli bir av günü yaşadım.Benim için doyurucu diyebileceğim bir gün oldu.yanimda fotoğraf makinesi olmadığı için ancak eve gelince resim çekebildim umarım beğenirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 03-09-2011 " tarihinde saat 13:41 itibariyle Anıl ÜNALAN tarafından düzenlenmiştir.... Neden: resim düzenleme |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler Sakıp abi sonunda istediğin gibi kaliteli bir ava imza attın
![]() Bu güzel avlarının devamını diliyorum. Rastgelsin..
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Teşekkür edrim anıl kardeşim senin gibi bizleri destekleyen yardımcı olan dostlarımın sayesinde aldık bu sonucu hepinize tekrar reşekkür ederim.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Sakıp abi teşekkürler paylaşım ilaç gibi geldi
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler güzel bi av günü olmuş..
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrik ederim Sakıp abi, mercan,lidaki,mırmır tüm kalite balıkları toparlamışsın.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() maaşallah maaşallah devamı rastgelsin inşallah...
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Miço ![]()
|
![]() tebrikler afiyet olsun..
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrik ediyorum ,balıklar süper gözüküyor.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
19 Mayıs tatili :) | Mehmet BODUROĞLU | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 14-05-2011 19:41 |
Dokuz günlük bayram tatili | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 1 | 05-11-2010 20:46 |
keyifli izlemeler | adapot defkan | Videolar | 9 | 04-08-2008 23:22 |
Bodrum'da keyifli bir av | BİRİM | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 01-11-2007 21:29 |
arkadaşım İbrahim'le Çeşme tatili | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 28-08-2006 08:28 |