![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Adım Ahmet Can. Soyadım GÜR.
Tekirdağlıyım. İstanbul - Bağcılarda yaşıyorum. Uçak Bakım - Gövde ve motor teknisyenliği okuyorum. Balıkçılığa acayip şekilde merak sarmış durumdayım. Hiçbir bilgim ve deneyimim yok balıkçılık adına. Buradan umarım yararlı bilgiler bulurum. İyi günler. Rastgelsin ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sevgili ahmet çok genç bir kardeşim olarak sana avcılıkla ilgili bilgi vermeyi arzu ediyorum ama bu sevda çoğu zaman zorluklarla doludur onun için ilk şart balık yakalayamadım umutsuzluğuna düşmeyeceksin bu bir. 2.si kıyılarda hangi balıkları nasıl özellikler içeren yerlerde avlayabileceğini araştır. 3 cüsü hangi balıkları hangi yemlerle hangi tip iğnelerle hangi kalınlıkta misinalarla avlayabileceğini araştır. bunları araştırıp not ettikten sonra ailenin sana tanıdığı imkanlar ne kadar ise av takımlarını oluşturmanda daha sonra yardımcı olurum. bütün bunları yaptıktan sonra hangi saatlerde hangi hava şartlarında balık avının yapılabileceği ile ilgili bilgi ve önerileride not defterine kaydet tabiiki iğne kurşun ve fırdöndü ile av takımını oluşturman içinde yardım alman gerek onuda malzeme satanlardan veya yakınında olanlardan uygulamalı olarak öğrenmelisin. şimdilik bu yazdıklarım doğrultusunda harekete geç sevgilerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ahmet aramıza hoş geldin.
Mazhar abimizin verdiği ilk temel bilgiler doğrultusunda çalışmalara başlarsan bilinçli bir avcı olma konusunda ilk adımları atmış olursun. Bu formda, takıldığın her konuda sana yardım etmeye hazır olan dostların olduğunu unutma. Kalıcı ve bereketli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ahmet kardeşim aramıza hoş geldin bu balık sevdası insanın içine işledimi bunu tedavi edecek bir doktor bulamassın seni birşeyler rahat bırakmaz ancak balığa çıktığında rahatlarsın rasgelin dileklerimle
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin kardeşim paylaşımlarını bekliyoruz. Balık avı konusunda her konuyu bizlere sorabilirsin
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Hoşbulduk. Hepinize teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() Ahmet aramıza hoş geldin
![]() kalıcı keyifli paylaşım dilerim kardeşim |
||||
![]() |
![]() |