![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Dün akşam forumda bir abi boili malzemelerini ve yapılışını yazmış. Bende bu malzelemeleri temin edip başladım boiliyi yapmaya. Her şeyi yaptım ve kurumaları için balkon kenarına koydum ve içeri girip yattım ama sabah kalktığımda kötü bir sonuç ile uyandım. Benim o güzelim uğraştığım yemlerim kuşlar tarafından (saksağan sanırım) yenmiş.
![]() ![]() Ama iyi bir kanıya vardım. Yemlerim kuşlar tarafından sevilmişti... ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Reşat denemek lazım kardeşim paylaşım için teşekkürler
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kardeşim yapılış aşamalarınıda tarif et bakalım saksağanlar neyi sevmiş
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() 1 su bardağı un
1 su bardağı mısır unu 1 paket vanilya (şekerli vanilin) --> koku için ekledim 1 yemek kaşığı zeytin yağı Yarım kaşık ay çiçeği yayı 2 adet yumurta 1 çay bardağı irmik 1 kaşık yoğurt
![]() |
![]() |
#5 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bunu ben bile yerim
![]() ![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Eğer bunlar renkli olsun dersen değişik renklerde "şerbet boyası" kullanabilirsin.kırmızı sarı yeşil vs renkli şerbet boyaları mevcut.balığın ilgisini çekmeye de yararlı olmakta.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üstadımız Hayrettin abiden de bilgiyi kaptın hadi iyisin ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Yola çıkıyoruz babamla,.. İZNİK GÖLÜ BEKLE BENİ
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Reşat hayırlı ,kazasız belasız yolculuklar size.bol bol resimlerinle beraber raporlarını dört gözle bekliyoruz. inşallah gönlündeki trofeleri yakalarsın da "en küçük ÜSTAD "diye hitabederiz. Rastgele.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Boili. | ykmk | Suni yemler,Suni Yem Tarifleri, Koku Yayıcılar | 1 | 13-08-2009 16:25 |
Sonunda yaptım :) | Emre | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 11-04-2007 11:51 |
dün ne yaptım.. | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 18-11-2006 20:42 |
Sazan avı ve boili.. | eozsoyeri | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 16 | 26-04-2006 22:15 |
Boili Uzmani Oğuz | aserkansatı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 27-09-2005 05:22 |