|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Üstad
|
![]() Cengiz,bu güzel avını ve bu güzel anlatımını kutluyorum.
![]() ![]() ![]() sen böyle gidersen tüm oltacıları iskeleye toplayacaksın. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşımın için teşekkürler.Afiyet olsunlar..
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Üstad
|
![]() CENGİZ TEBRİKLER
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bazı yemekler yapıldıktan bir gün sonra yenince daha lezzetli olur. Bu boru kurduda bekleyince kokusu aroması yerleşip demini almış yemek gibi dahamı lezzetli oluyor acaba?
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Hadi bakalım rastgelsin...
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cengiz abi çok iyi bir av olmuş.Birde o misineyi koparanı alsaydın.Aklım onda kaldı valla.Ama yakaladıklarında muhteşem.Bravo.Abi acaba misinayı koparan da eşkinamıydı.
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Eyvallah murat
Alıntı:
havalarda soğuyor iyice, iskelede arkadaş lazım ![]() ![]() ![]() eşkina olduğunu sanmıyorum çünkü eşkina yemi alınca oltaya iyi asılıyor ama oltayı toplamaya başlayınca kuzu kuzu kenara geliyor, balığın sadece ağırlığını hissediyorsun. avcı balıklardan biri diye tahmin ediyorum.
![]() |
![]() |
#18 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Tebrikler cengiz bazen avlar böyle de oluyor tuzu biberi diyelim afiyet olsun rast gelsin.
![]()
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cengiz kardeşim gayet güzel geçmiş eline sağlık afiyet olsun paylaştığın için teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() çok güzel bi av olmuş oltanıza bereket bu aralar yem bulmak zorlaştı bende geçen pazar bayat yemle avlandım yem bitince güzelbahçe merk. indim hiç bi yerde yem yoktu. balık paarındaki yemci 20 dk gelir yol da adamlar dedi bekle bekle 2 saat bekledim . ama bekledigimize değdi akşama kadar 15 parça balık çektik.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
3 Eylül 2011 Güzelbahçe avım | cngerol | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 02-11-2011 14:01 |
7 Mayıs 2011 Güzelbahçe av raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 13 | 18-05-2011 20:05 |
31.10.2010 Güzelbahçe av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 26 | 04-11-2010 21:10 |
09.07.2008 güzelbahçe av raporu | volkanreis06 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 17-07-2008 19:08 |
02.05.2008 güzelbahçe raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 18-05-2008 22:24 |