![]() |
#41 | ||
Guest
|
![]() Duble yapmanın keyfi başka.....
Bu mesaj en son " 24-05-2007 " tarihinde saat 15:16 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Serkan abi tebrik ediyorum gayet güzel balıklar bu gidişle levreklerin sizden çekiceği var
![]()
![]() |
![]() |
#43 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aha babaaan dağına... Ortalıkta levrek kalmadı bea... O ne öyle duble duble...Maşallah maşallah...
![]() |
![]() |
#44 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serkan Abi, tatilde de denizdeki levreklerden duble yap da görelim
![]() ![]() Tebrik ederim...
![]() |
![]() |
#45 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serkancığım tebrikler kırmızı kanatlarda bayağı büyükmüş,dubledeki kırmızı kanatla tatlısu levreğide neşene neşe katmış,kene olayına gelince bir önerim var şöyleki,eskiden ben burada açık havuzlara giderken rahmetli eniştemin(teyzemin kocası) bana öğretmiş olduğu güneş yağı ile yağlanıp giderdim hiç bir günde kene olayına rastlamamıştım ki herkesi ısırırdı benden hariç yağın içeriği zeytinyağı,esans,coca cola bunları şişeye koyup iyice çalkaladıktan sonra vucuduma sürerdim kene yağlı vucudu ısıramaz bir deneyin yararını göreceksiniz.
![]() |
![]() |
#46 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Serkan bana niye haber vermedin balığa giderken..burada gördüm ve şok oldum..alacağın olsun....
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() NOT:Bu arada Sami de bizimleydi ama resmi gençlere kötü örnek olur diye koymadım.Balığa mı gidiyosunuz pikniğe mi canım... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#48 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#49 | ||
Guest
|
![]() serkan tebrik ederim. devamını bekliyor olacağız.
denizden böyle ikili üçlü geldiğinde oğlum -promosyonlu bunlar- diyordu. seninde öyle olmuş. şansın bol olsun. |
||
![]() |
![]() |
#50 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler Serkan,
eminim bir iğne daha taksaydın kesin trio olurdu onlar,maşallah.Bu kuzuları çekerken de atractionu kesin bir başka olmuştur ,darısı herkesin başına ![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
14 12 2008 sabah levrekleri | walras | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 16-12-2008 11:12 |
sezonun ilk İspendekleri.. | varior | DENİZ AVI KARADAN | 32 | 04-07-2007 13:56 |
bogaz levrekleri 2 | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 72 | 08-03-2007 09:56 |
bogaz levrekleri. | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 50 | 05-02-2007 09:34 |
Sezonun İlk Balik Avi | levent_izmir | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 09-10-2006 12:34 |