|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aşırı derecede stres altında balıkta bu çizgiler belirginleşebilir, bazı türlerde dorsal yüzgeç koyu renk halini alır. Ancak ben istavrit'te bu kadar belirgin olduğunu daha önce görmedim. Balığın yandan fotoğrafı mevcut mu acaba ?
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu fotoğrafı oğlum kovanın üzerinden çekmiş. Yandan bir resim yok. Ama yandan çekmek için cam bir kapa koymak lazım. Balık kovası içerisinde yan foto çok anlamlı çıkmayabilir. Ancak bize bir fikir verecek ise ilk fırsatta yan foto çekip buraya koymaya çalışırım.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ahmet abi bu av çok iyiymiş.
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler.
Şu İstanbulun istavritine doyum olmuyor. Benim yerimede niyet ederek yiyin lütfen. Malesef İzmirin istavritleri biraz hormonlu ![]() ![]() ![]() Onun tadı da ayrı bir güzel ama küçükleride patates cipsi gibi oluyor mübarek. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Bende istavritin irisi tatsız diye bilirim. Bazen burdada aşırı büyük istavrit yakaladığımız oluyor. Ama İzmirdekilerin cinsi başka sanırım. Oradakilere sarı kanat diyorlar. Ben en son Güzelbahçe Limanda Kaptan Süleyman abimin kendi elleri ile tutup mangalda pişirdiği İzmir istavritlerine bayılmıştım. Tatları oldukça iyi idi. Tabi bu lezzet Süleyman abinin eli değdiği için olabilir. Bu arada Süleyman abimede burdan selamlarımı iletiyorum. Ancak sizin dediğiniz gibi İstanbulun istavritinin lezzeti bambaşkadır.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ahmetçiğim tekne avının en güzel tarafını yaşamış hiç boş kalmamışsınız tebrik ediyorum,afiyet olsun, daha irilerinede inşallah sevgilerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ahmet kutlarım bu raporunu geç farkettim kusura bakma kardeşim oldukça bereketli geçmiş devamını dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
dünkü balık avı maceram (mordoğan) | acemi2 | ANILAR | 12 | 28-12-2008 22:36 |