|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Öncelikle herkese selamlar.
Bu benim sitedeki ilk paylaşımım. Avlak yeri olarak Balıklıova tarafından gündüz avı yaptığım balıklardır. Saat 14:00 ile 18:30 arası. Bu avımda sportif balıkçılığı ön plana çıkararak Yakala - Bırak sisteminde avlanmaya çalıştım. Yaklaşım resimdeki gibi görünen balıklardan en az 50 tanesini denize geri iade ettim. ... Makina olarak Okuma Trio30 Kamış olarak Spining kamış kullandım. Yem olarak Sülünez kullandım. Takım üçlü dip oltası. Not : Yanımda yem olarak Madya , Boru kurdu , Mamun , Sülünez götürdüm. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat balıklar çok güzel. Paylaşım içinde teşekkürler, umarım bu güzel paylaşımların artarak devam eder. Bu arada avlandığın yer muhteşem bir mera imiş. Bu kadar sürede bu kadar balığın tutulması gerçekten çok iyi. Herhalde her atışında ikili üçlü doldurmuşsundur oltaları. Spin kamışlada ayrı bir heyecan oluyordur herhalde. Hassas olması hasebi ile her vuruşu kalbinde hissetirmişlerdir sana.
Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel av olmuş .
Nasıl kendin paylaşıyorsun resim koyuyorsun bende kendi av raporlarımı artık koymak istiyorum da ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sormayın at çek yaptım durmadan ama inanılmaz güzel bir heyecan oldu.
Resmen akvaryum gibi bir yer. ... Önümden Levrek poz vere vere geçiyorlar ve beni deliye döndürüyorlardı. Diyeceksiniz şimdi neden levrek tutmadın diye. Attım fakat yanı başımda binlerce yavru balık olunca oltanın yüzüne bile bakmadılar. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() O da olur inşallah. Ama levrek için havanın biraz kararması gerekir diye duyuyoruz okuyoruz ustalardan. Sen levrek için saati biraz erken tutmuşsun sanki.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Miço ![]()
|
![]() murat hocam merada balık bırakmamışın
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrik ederim güzel av olmuş.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Karagözler ve ispariler iyi av olmuş.Geri salmasaydın deniz kuruyacakmış abi.Büyüsünler yine tutarsın.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşımınız için teşekkürler,zevkli bir av olmuş tebrikler.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
20.03.2011 Çipura av raporu 1 (karadan) ... | mazhar üzümcü | DENİZ AVI KARADAN | 63 | 22-11-2011 21:49 |
08.04.2011 Çipura av raporu 3 ( karadan ) | mazhar üzümcü | DENİZ AVI KARADAN | 48 | 10-05-2011 02:08 |
29.03.2011 Çipura av raporu 2 ( karadan ) | mazhar üzümcü | DENİZ AVI KARADAN | 33 | 01-04-2011 16:42 |
Karadan Balık Avı !!! | BalıkTutkusu | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 07-12-2010 22:24 |
balıklıova balık çiftlikleri civarı | umutec | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 13-10-2008 12:33 |