|
Akvaryum Akvaryum balıkları, bakım, üretim, sorular... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan
|
![]() ibrahim abi güzel bir akvaryum olmuş.inşallah beklediğin gibi hoş anları tadarsın...
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Akvaryumun dizaynı cok güzel olmuş abi nazar degmesin içinede bitane nazar boncugu at istersen...
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
İnşallah nazar değmez...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Balıkları aldığımda, boyları 1,5 ila 2cm idi.
Şimdi maşallah 4cm oldular. Balıklarımı büyütürken kolonide kayıplar verdim. Uzun bir süreden sonra, insan balık kaybedince inanın çok üzülüyor. Anladım ki, black ile moori grubu arasında gerçekten çok fark var. Moori'ler de su değerleri çok daha önemli özellikle ilangi'ler de... Balıklarımın son halleri [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İbrahim abi balıkların gerçekten çok güzel. Nazar deymesin.
Anladığım kadarıyla bakımı zor bu tür balıkların.
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Gercekten cok guzel gozukuyorlar ibrahim abi. Umarim istedigin buyukluge kadar saglikli ve duzgun sekilde ulasirlar.
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Organizatör
|
![]() İbrahim akvaryumdan hiç anlamam sayılır, ama görüntüler harıka, dikkatimı ceket sankı balıklar evrım değiştirmış gibi büyüdüğünde renklerı değişmış ilginç geldı bana. nazar değmesın bol şans..
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Üstad
|
![]() Ya İbrahim, kendimi bir an, paletler ayağımda, gözlük gözümde,tüp sırtımda, kendimi deniz altında hissettim. Umarım olta elinde akvaryum başında beklemiyorsundur.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok güzel balıklar maşallah.
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İbrahim Akvaryum çok güzel.
Geçtiğimiz senelerde bende de inanılmaz bir balık sevdası vardı. Akvaryumum 400 lt. ve içerisindeki çeşitliliğe inanamazsın. Ciklet Müren Vatoz Çöpçü balığı Salyangoz ve daha bir sürü çeşit bulunuyordu. ... Hobiniz müthiş güzel. Yetiştiğiniz balıkları hiç beslemedim ama iyi biliyorum. Çok güzel bir cins balık. Allah kayıpsız yavrularınızı büyütmeyi ve yavrularını almayı nasip eder inşallah. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tropheus Belgeseli | ibrahimz35 | Akvaryum | 3 | 03-02-2010 10:01 |
İkinci Video Denemesi Tropheus Bemba | ibrahimz35 | Akvaryum | 33 | 22-10-2009 16:02 |
Tropheus Bemba Tankım | ibrahimz35 | Akvaryum | 11 | 08-09-2008 13:37 |
Cyrtocara moorii (Yunus Cichlid) | Caner BALIKÇI | Akvaryum | 7 | 09-06-2008 09:50 |